Puterea miraculoasa a mintii tale, vol. 3 (Joseph Murphy)

Puterea miraculoasa a mintii tale, vol. 3 (Joseph Murphy)
-15%
Preț: 26,78 RON
31,50 RON (-14,98%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 288
Format: 17x24

DESCRIERE

Puterea miraculoasa a mintii tale, vol. 3 (Joseph Murphy)

 
... o colectie fara precedent a lucrarilor profund transformatoare ale lui Joseph Murphy, autorul faimoasei carti Puterea extraordinara a subconstientului tau

... adevarate izvoare de cunoastere, scrise intr-un limbaj usor accesibil oricarei categorii de cititori, cartile lui Murphy sunt o lectura incantatoare si inspiratoare pentru toti aceia care doresc sa-si imbunatateasca viata prin cunoasterea de sine.
 
Din carte:
 
... atunci când acceptaţi pe deplin şi complet ideea de sănătate perfectă, v-aţi cufundat de şapte ori în apă şi nu mai simţiţi nevoia sau dorinţa de a vă ruga în continuare pentru aspectul respectiv. Acum sunteţi satisfăcuţi plenar şi aveţi mental sentimentul de certitudine lăuntrică şi de satisfacţie totală.
 
Aceasta este a şaptea zi, a şaptea oră, a şaptea stropire, a şaptea baie etc. Indiferent de boala respectivă, că este lepră, tuberculoză, tumoare malignă etc., puteţi juca acum rolul lui Naaman şi să fiţi botezaţi spiritual, îndepărtându-vă complet atenţia de la problema respectivă şi dăruindu-vă cu devoţiune şi iubire scopului, idealului sau aspiraţiei voastre benefice.
 
Atunci când simţiţi că o Putere atotputernică răspunde în numele vostru, încrederea şi credinţa vor fi stimulate şi activate în adâncul vostru.

Continuaţi să menţineţi şi să vă îmbăiaţi în acest sentiment sfânt - sentimentul de întregire şi perfecţiune — până când apar zorii şi umbrele dispar.

Vom vorbi acum, la finalul capitolului, despre ritualul şi ceremonia botezului. Naşii de botez sunt precum regentul care conduce în locul băiatului-rege, până când acesta ajunge la vârsta adecvată. In acelaşi mod, copilul are nevoie de grija şi protecţia spirituală a părinţilor, până când se poate ocupa singur de puterile sale spirituale.
 
Numim o asemenea persoană naş/naşă. în timpurile străvechi, exista constant pericolul de deces din cauza persecuţiilor, iar părinţii îi desemnau pe alţii să vegheze asupra nevoilor spirituale ale copiilor lor, în cazul în care ar muri sau ar fi surghiuniţi.

Naşii de botez fac o mărturisire de credinţă în numele copilului. înainte de toate, desigur, datoria le aparţine părinţilor. Ei trebuie să fie adevăraţii naşi ai copilului, atunci când se angajează să ocrotească şi să învăluie viaţa copilului cu o atmosferă fericită, dumnezeiască, plină de bucurie şi de spiritualitate.
 
Când tatăl şi mama îşi menţin gândurile, stările şi conversaţiile asupra lucrurilor frumoase, înălţătoare, demne, iubitoare şi nobile ale vieţii, copilul primeşte în mod subconştient influenţa spirituală sau starea respectivă; astfel, el creşte după chipul şi asemănarea atmosferei spirituale dominante.
 
Copilul este atunci botezat zi de zi şi oră de oră. însă, dacă părinţii se ceartă, se bat, se duşmănesc sau dacă stăruie asupra experienţelor limitatoare şi dezastruoase din viaţă, nu există niciun botez pentru copil, indiferent de ceremonia exterioară realizată. Părinţii trebuie să se roage împreună pentru copiii lor.
 
Gândurile lor trebuie să fie focalizate asupra iubirii divine veşnice, asupra abundenţei, armoniei şi păcii dumnezeieşti. Starea lor mentală trebuie să fie cea a bucuriei pline de speranţă în ceea ce este cel mai bun. Copilul trebuie să fie dăruit mereu doar lui Dumnezeu şi expresiei Sale divine.
 
El trebuie educat şi învăţat, cât mai repede posibil, că este un copil al fui Dumnezeu şi că Dumnezeu locuieşte în fiinţa lui. Casa în care trăieşte trebuie să fie o locuinţă pentru Dumnezeu, astfel încât oricine intră să spună în inima sa: „Cu adevărat, Dumnezeu se află în acest loc”.

Naşul de botez face trei promisiuni solemne de a se lepăda de Satana. Preotul întreabă: „Iosif, te-ai lepădat de Satana?” Prin naş vine răspunsul: „Mă lepăd de el”. Preotul spune apoi: „Şi de toate friptele lui?” Din nou, naşul rosteşte: „Mă lepăd”. A treia întrebare: „Şi de toată trufia lui?” Al treilea răspuns: „Mă lepăd”.

Cuvântul Satana sau Diavolul reprezintă gândurile negative, imaginile negative de tot felul, întreţinute în mintea umană. Aici înseamnă că respingeţi toate gândurile şi vorbăria negativă şi distructivă în prezenţa copilului şi vă păstraţi mintea pentru ca ca să fie mereu locuinţa Celui Preaînalt.
 
Satana este adversarul sau toate gândurile adverse care vă pătrund în minte, precum credinţele negative, frica de boală, de durere, de nenorociri, convingerea în alte puteri exterioare şi în alţi zei. Frica este adversarul vostru. Atunci când vă rugaţi, vă îndepărtaţi de frică, adică de nimicul care caută să devină ceva, pentru a contempla soluţia divină, calea de ieşire sau răspunsul corect.
 
Va dedicaţi atunci toată atenţia răspunsului; atunci vi înălţaţi în conştiinţă şi spiritul divin curge ca răspuns în fiinţa voastră. Rămâneţi în această stare şi răspunsul va veni cu siguranţă. Aţi alungat astfel frica, intrând în starea de credinţă şi încredere în Puterea atotputernică, care este Una şi indivizibilă.
 
L-aţi alungat pe Satana sau gândirea şi imaginile negative şi le-aţi înlocuit cu scopul sau idealul pozitiv pe care v-aţi dorit să îl realizaţi. Cu adevărat, vă lepădaţi de Diavol sau Satana, atunci când renunţaţi Ia credinţa în două puteri opuse, în doi dumnezei şi vă stabiliţi în credinţa fermă faţă de singura Putere şi singura Prezenţă divină.
 
''Ascultă, Israele! Domnul Dumnezeul nostru este singurul Domn. ” (Deuteronom 6: 4) Satana este acuzatorul. V-aţi acuzat şi învinovăţit vreodată pentru greşelile pe care le-aţi făcut? Acesta este Satana. încetaţi să mai menţineţi o asemenea atitudine distructivă.
 
Indreptaţi-vă către lucrurile spirituale şi divine, către munca constructivă şi înaintaţi lăuntric către Lumina cerească. Ocupaţi-vă cu lucrările Tatălui Ceresc. Atunci când faceţi şi realizaţi afacerile lui Dumnezeu, nu mai aveţi timp să vă plângeţi, să vă învinovăţiţi, să vă lamentaţi şi să vă condamnaţi...
 
 
CUPRINS:
 
Cartea 1
Cum să devenim prosperi (1955)
 
Cartea 2
Puterea credinţei (1955)
 
Cartea 3
Călătorind cu Dumnezeu (1956)
 
Cartea 4
Rugăciunea este răspunsul - Semnificaţia profundă a Sfintelor Taine (1956)
 
Cartea 5
Pacea se află în voi înşivă - Semnificaţia profundă a Evangheliei după loan (1956)
 
Cartea 6
Comuniunea în tăcere cu Dumnezeu (1958)
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0492 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.