Puterea miraculoasa a mintii tale, volumul 4

Puterea miraculoasa a mintii tale, volumul 4
Preț: 31,50 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 232
Format: 16X23

DESCRIERE

Puterea miraculoasa a mintii tale, volumul 4 - Joseph Murphy

 
IMPREGNAREA SUBCONŞTIENTULUI
 
Un mod minunat de a impregna subconştientul este prin intermediul imaginaţiei disciplinate sau ştiinţifice (riguroase). Mintea subconştientă este constructorul corpului şi ea controlează toate funcţiile sale vitale.
 
Unui bărbat care suferea de paralizie funcţională i-am sugerat să-şi creeze o imagine vie despre el insuşi, in care să se vizualizeze cum se plimbă prin biroul său, atinge masa, răspunde la telefon şi face toate lucrurile pc care le-ar face in mod obişnuit, dacă ar fi vindecat.
 
El şi-a jucat rolul şi s-a simţit pe sine In mod real, în biroul său. I-am explicat că, deoarece işi imaginează In mod clar Îndeplinirea dorinţei sale, li oferă ceva de lucru subconştientului.

Acesta este filmul pe care se impregnează imaginea. Subconştientul developează imaginea şi o obiectivează ca experienţă, situaţie sau eveniment tn viaţa noastră.
 
Intr-o zi, după câteva săptămâni de condiţionare frecventă a minţii cu această imagine mentală, telefonul a început să sune şi a tot sunat o vreme (totul fusese aranjat anterior, iar soţia şi asistenta medicală se aflau arară). Telefonul se afla la vreo patru metri depărtare, însă bărbatul a reuşit să ajungă la el şi să răspundă.
 
Soţia sa a ştiut în acel moment că era vindecat. Puterea vindecătoare s-a concentrat în punctul focal al atenţiei sale şi a urmat o vindecare. Din punct de vedere psihologic, imaginea mentală a fost developată în camera întunecată a minţii sale şi a urmat o vindecare completă.

Acest bărbat avusese un blocaj mental, care i-a împiedicat impulsurile din creier să ajungă la picioare; prin urmare, el spunea că nu poate merge. Când şi-a îndreptat atenţia către puterea vindecătoare din fiinţa sa, puterea s-a manifestat prin atenţia sa focalizată, ceea ce i-a permis să meargă.
 
Biblia spune; „ Toate câte cereţi, rugându-vă, să credeţi că le-aţi primit si le veţi avea". (Marcu 11: 24) A crede înseamnă a accepta ceva ca fiind adevărat sau a trăi într-o stare de a fi acel lucru sau aspect dorit; prin susţinerea constantă a acestei stări, veţi experimenta bucuria rugăciunii ascultate!...
 
 
CUPRINS:
 
Cuprins Volumul 4

Cartea 1
Deschideţi-vă calea prin rugăciune - Semnificaţia profundă a Apocalipsei Sfântului loan Teologul (1958)
 
Cartea 2
Puterea vindecătoare a iubirii (1958)    

Cartea 3  
Rămâneţi pentru totdeauna tineri (1958)  

Cartea 4  
Tehnici în terapia prin rugăciune (i960)  

Cartea 5
Puteţi să vă transformaţi întreaga viaţă (1961)    

Cartea 6  
Religia nucleară (1961)  

Cartea 7  
De ce mi s-a petrecut aşa ceva? (1962)   
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0657 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.