Puzzle cu pețitoare - Ohara Donovetsky

Puzzle cu pețitoare - Ohara Donovetsky
Preț: 39,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-0792-6
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 336
Format: 13x20

DESCRIERE

Puzzle cu pețitoare - Ohara Donovetsky

 
...într-o seară caldă de la sfârşitul lui iunie, am petrecut vreo două ceasuri bune cu nasul într-un cufăr mic de lemn, în care obişnuia să tină nasturi, reviste, ziare si reţetele de prăjituri.

La un moment dat, Ava a scos din el o foaie în-gălbenită, părea a fi una dintre filele unui ziar de la 1909 — cel puţin ăsta era anul pe care l-am observat în colţul din dreapta — sap o copie reuşită a lui. Cineva încercuise cu creion chimic un articol sau un anunţ.
 
Amreuşit să citesc rapid câteva rânduri din ceea ce s-a dovedit a fi, până la urmă, un anunţ matrimonial. Aveam senzaţia că-l mai văzusem undeva si nu ştiam unde.
 
Ava a luat cu o mână o coajă de portocală zaharisită — de la cojile de portocale pe care le mânca, în jurul ei mirosea mereu a citrice fanate şi începuse să-mi placă până şi asta —, iar cu cealaltă mi-a întins, cu o faţă dezgustată, foaia îngălbenită, cu marginile uşor deteriorate.
 
Am citit cu voce tare:

Un tânăr inteligent, ofiţer în reservă, etate 29 de ani, cu un venit fix anual de 3 000 cor., avere privată 6 000 cor. şi va moşteni 10-15 mii de coroane, în lipsa cunoştinţei si pe această cale îsi caută soţia vieţii. Caută o româncă frumoasă, cultă, vieaţă nepătată, gospodară, fără capriţuri şi pretensiuni, căreia-i place vieaţa la ţeară şi posede în numerar 6 000 coroane, precum şi mobile pentru patru odăi.

Recerinţă principală: cât de puţin să ştie căsni pianul, dar cu atât mai bine înverti lingura la foc.
Numai ofertele la cari e alăturată şi posa vor fi luate în considerare.
Cel mai profund secret se asigură.
Ofertele sunt a se adresa la Administraţia acestei foi sub devisa „Ce agoniseşte bărbatul femeia ''sa ştie cruţa".
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0503 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.