Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Quado - Ne vorbeste

Quado - Ne vorbeste
-10%
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 368
Format: 14x20
22,50 RON
25,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Quado - Ne vorbeste''


....Quado este un spirit care nu a ales niciodată să ia o formă fizică. El răspunde întrebărilor pe care cititorii i le pun prin Carrie Hart.

Quado spune despre el însuşi: „Sunt o entitate spirituală... Exist sub formă de energie şi sunt disponibil pentru fiecare dintre voi, în orice moment în care aţi avea nevoie de ajutor sau de îndrumare.

Ca spirit, sunt capabil să fiu simultan peste tot, iar existenţa mea aici, în acest plan fizic, în această formă materializată parţial, are pur şi simplu rolul să te ajute – să te ajute să te regăseşti pe tine însuţi, să te ajute să recunoşti iubirea, bucuria şi pacea care există aici pentru tine...

Ştiu că viaţa ta este grea. Ştiu că te lupţi şi îmi doresc să te deschid către minunile vieţii şi să te fac să-ţi priveşti această viaţă fizică, această desfăşurare temporală, ca pe o aventură, ca pe ceva care ar trebui îmbrăţişat cu însufleţire, cu bucurie, cu vitalitate. ...

Te îndemn să te umpli cu iubire şi cu atenţie – şi să îmbrăţişezi pe deplin viaţa. Te îndemn să înveţi să-ţi faci mintea să tacă şi să-ţi deschizi inima. Iar dacă te simţi singur şi frustrat, dacă eşti doborât de mâhnire, de singurătate sau disperare şi nu reuşeşti să te linişteşti ... atunci te îndemn să-mi ceri ajutorul – să închizi, pur şi simplu, ochii, să tragi adânc aer în piept şi să-mi ceri să vin la tine şi să te învăluiesc precum o pătură caldă şi mângâietoare, de iubire şi atenţie.

Lasă-mă să vin şi să te îmbrăţişez cu iubirea nesfârşită a universului. Lasă-mă să vin şi să-ţi arăt bogăţia care este a ta!”

.....când primesc mesajele, văd imaginile din mesaj, asemeni unui drum care se întinde în faţă. Singura imagine pe care am avut-o cu Quado este o minge strălucitoare de energie, care s-a aplecat ca să mă salute.

Ceea ce simt este o prezenţă masculină iubitoare, protectoare, cu simţul umorului – o anumită lumină şi bucurie în această

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1666 sec
loader
Caut in catalog...
loader