Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Raspunsul este simplu… Iubeste-te pe tine insuti, traieste la unison cu spiritul tau!

Raspunsul este simplu… Iubeste-te pe tine insuti, traieste la unison cu spiritul tau!
-10%
ISBN: 978-973-88592-27
Editura:
Anul publicării: 2009
Ediția: 1
Pagini: 208
Format: 13x20
16,20 RON
18,00 RON (-10%)
Promoția expiră la 31.03.2018
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

"Raspunsul este simplu… Iubeste-te pe tine insuti, traieste la unison cu spiritul tau!"...

'Sonia Choquette' este o autoare de renume mondial, o povestitoare minunată, o vindecătoare la nivel energetic şi un maestru spiritual care lucrează cu ajutorul intuiţiei. Este vestită la nivel internaţional pentru sfaturile ei, pentru înţelepciunea şi pentru capacitatea ei de a vindeca sufletul.

Este autoarea mai multor bestseller-uri, printre care se numără Jurnalul unei clarvăzătoare, Întreabă-ţi ghizii şi Ai încredere în propriile instincte, precum şi a multor programe audio şi cărţi divinatorii. Sonia a absolvit Universitatea din Denver şi Universitatea Sorbonne din Paris. A obţinut diploma de doctor în metafizică de la Institutul American pentru Teologie Holistică. Locuieşte împreună cu familia ei în Chicago.

Cei zece paşi simpli, dar necesari, pe care îi descrie această carte te vor ajuta să te racordezi la spiritul tău autentic şi să experimentezi adevărul său lăuntric. După cum spune Sonia: „Acestea nu sunt simple teorii metafizice, ci practici confirmate prin experienţă, care te pot conduce rapid şi direct către adevărata ta identitate, către adevăratul tău eu: acel eu ideal, sacru, atât de sublim, complet eliberat de teamă şi plin de lumină”.

Partea cea mai frumoasă este că nimic nu este mai simplu decât să înveţi să te iubeşti pe tine însuţi şi să îţi trăieşti viaţa la înălţimea spiritului tău. Singura premisă necesară în acest scop este să realizezi marele adevăr divin potrivit căruia tu nu eşti una cu egoul tău, ci un Spirit Divin şi Sacru. Dacă vei înţelege acest lucru, viaţa ta se va transforma instantaneu în lumină şi în fericire.

"Iubeşte-te pe tine însuţi şi trăieşte la unison cu spiritul tău."
Dacă vei proceda astfel, viaţa ta se va desfăşura lin şi te vei simţi împăcat.
La atât se rezumă totul.

Am împărţit această carte în zece paşi simpli de urmat. Fiecare pas este alcătuit din două părţi: prima parte te învaţă cum să te iubeşti pe tine însuţi, iar a doua îţi descrie o metodă concretă pe care o poţi urma pentru a-ţi întări iubirea de sine şi devoţiunea faţă de spiritul tău.

La mijlocul cărţii am adăugat un interludiu intitulat „Inima materiei”. În această secţiune îţi voi prezenta cele patru aspecte ale iubirii de sine – deschiderea interioară, claritatea, înţelepciunea şi curajul. Îţi voi arăta, de asemenea, cum îţi poţi aprofunda capacitatea iubirii de sine.

Aceste lecţii te vor ajuta să îţi echilibrezi inima şi să recunoşti care sunt aspectele iubirii de sine pe care le manifeşti cel mai pregnant, dar şi cele cărora trebuie să le acorzi o atenţie sporită. Poţi aborda aceste pagini folosind orice metodă doreşti: te poţi concentra asupra fiecărui pas pe rând, asupra acţiunilor pe care trebuie să le întreprinzi în săptămâna care urmează, asupra fiecărui concept sau asupra fiecărei practici, după cum te simţi inspirat. Cartea de faţă nu este structurată într-o ordine particulară. Ea nu face altceva decât să îţi sugereze elementele necesare pentru a te elibera de puterea şi de temerile egoului tău, conectându-te în acelaşi timp cu bucuria şi cu lumina divină.

Am scris această carte cu speranţa că te voi putea ajuta să trăieşti cea mai frumoasă poveste de iubire pe care o poţi experimenta în această viaţă: povestea de iubire cu propriul tău spirit divin, autentic, sacru şi atât de sublim. Dacă eşti pregătit, eu sunt gata. Haide aşadar să începem…

Cuprins

Introducere...... ix
Cum trebuie folosită această carte?...... xiii

Pasul 1: Recunoaşte-ţi spiritul...... 1
Pasul 2: Întâmpină-ţi cu bucurie spiritul...... 21
Pasul 3: Cunoaşte-ţi propriul spirit...... 39
Pasul 4: Conectează-te cu familia ta de suflete...... 55
Pasul 5: Păstrează-ţi echilibrul...... 71

Interludiu: Inima materiei...... 83

Pasul 6: Împărtăşeşte-ţi talentele...... 113
Pasul 7: Aminteşte-ţi ce anume iubeşti...... 129
Pasul 8: Acceptă cu graţie lecţiile oferite de viaţă...... 147
Pasul 9: Ascultă muzică...... 167
Pasul 10: Alege bunătatea...... 179

Epilog...... 197
Mulţumiri...... 199
Despre autore...... 201

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 1.5087 sec
loader
Caut in catalog...
loader