Ratacind in trecut. Aequilibrium - Luiza Radulescu

Ratacind in trecut. Aequilibrium - Luiza Radulescu
Preț: 40,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-029-469-6
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 440
Format: 15x21

DESCRIERE

Ratacind in trecut. Aequilibrium - Luiza Radulescu

 
... vă rog frumos să îmi spuneţi că este o glumă proastă! îi spun fetei de la recepţie încă pe un ton calm, deşi în capul meu trec o multitudine de moduri prin care să o ucid.

—    Ne pare foarte rău, dar s-a creat o încurcătură, îmi spune ea senină, ca şi cum nu dă doi bani pe faptul că am fost pusă pe drumuri degeaba. Domnul doctor nu este astăzi în clinică. Putem să...

—    Nici nu vreau să aud! Am întrebat de trei ori în momentul în care am făcut programarea dacă este vineri, 13 august, la ora 16: 00 şi de trei ori mi s-a spus că da. Ba mai mult, am primit un mail ieri în care mi se cerea să confirm prezenţa. Vă bateţi joc de mine? mă răstesc la femeia din faţa mea.

—    Nu, ne pare foarte rău, dar...

—    Ca să ajung la programarea de astăzi, am fost nevoită să anulez o reuniune foarte importantă. Aveţi idee ce impact are asupra mea acest lucru?  continui nervoasă de parcă pe fată chiar ar interesa-o de problemele mele şi de ce a trebuit să fac pentru a ajunge azi aici.

—    Chiar ne pare rău, sistemul mai dă erori câteodată, îmi zice recepţionera de la clinica privată, vizibil stânjenită de criza pe care o pun în scenă.

—    Păi ar trebui să îl înlocuiţi, ce spuneţi despre asta?! Ca să evitaţi pe viitor să puneţi clienţii pe drum degeaba, îi zic fetei aproape ţipând...
 
CUPRINS:
 
PROLOG
EU SUNT CLARA
EL E FABIEN
SIENA ŞI RAMONA
TIMPUL ESTE RELATIV ÎN PUNCTUL ACESTA
CAMERA 513
DACĂ NU ÎI ACCEPŢI, NU ÎNSEAMNĂ CĂ NU EXISTĂ
CÂND GĂSEŞTI MOTIVE SĂ MERGI MAI DEPARTE
ÎNGERI CĂZUŢI
MÂINE PARE PREA DEPARTE
AZI E TOT CE AVEM
ÎNAPOI DE UNDE AI PLECAT
UCIDE-ŢI DEMONII SAU MORI ÎNCERCÂND
STRĂINI DE IUBIRE
DUPĂ PLOAIE APARE CURCUBEUL
TRECUT SAU VIITOR - ALEGE PREZENTUL
FROM PARIS WITH LOVE
IADUL CARE TE ÎNCONJOARĂ
NOI ÎNCEPUTURI SAU LEGĂTURI VECHI
AICI ÎNCEPE TOTUL
..........

REVIEW-URI

Rating general
5 (1 review)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5

Recomand!

Recomand cartea Rătăcind în trecut. Aequilibrium de Luiza Rădulescu pentru cei care încă se confruntă cu relații dificile, cu incapacitatea de a empatiza cu nevoile partenerului și cu o anumită instabilitate emoțională care dăunează armoniei conjugale. Dar și pentru cei care pur și simplu vor să cunoască o poveste de dragoste captivantă, cu scene romantice, picanterii și replici amuzante. Mai multe detalii pe Cititi.Iubiti.Traiti: https://veronicagavril.com/ratacind-in-trecut-in-ce-masura-poate-iubirea-sa-vindece-ranile-trecutului/
Created in 0.0544 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.