Razboaiele zeilor si ale oamenilor - Zecharia Sitchin

Preț: 85,00 RON
Disponibilitate: disponbil pentru precomandă
Editura:
Anul publicării: 2024
Pagini: 470
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Razboaiele zeilor si ale oamenilor - Zecharia Sitchin

 

Războaiele oamenilor


În primăvara anului 1947, un păstor, în căutarea unei oi pierdute printre stâncile aride, cu vedere la Marea Moartă, a descoperit o peșteră care conținea suluri ebraice ascunse in vase de lut.

 

Acestea şi altele găsite în zonă, în anii următori despre care se spune că reprezintă „Manuscrisele de la Marea Moarta", nu au fost tulburate timp de aproape două mii de ani, fiind înfăşurate cu grijă şi ascunse în timpul anilor turbulenţi, când ludeea a contestat puterea Imperiului Roman.


Au fost aceste suluri parte a bibliotecii oficiale a lerusalimului, transportată în siguranţă, înainte ca oraşul şi templul său să cadă în anul 70 i. Hr. sau aşa cum presupun cei mai mulți savanti o bibliotecă a esenienilor, reprezentând o sectă a pustnicilor, cu preocupări mesianice?

 

Opiniile sunt împărţite, deoarece biblioteca era compusă atât din texte biblice tradiționale, cât şi din scrieri referitoare la obiceiurile, organizarea şi credinţele sectel.


Unul dintre cele mai lungi şi mai complete suluri, poate şi cel mai impresionant, vorbeşte despre un război viitor, un fel de Război Final. Denumit de către savanti The War of the Sons of Light Against the Sons of Darkness (Războiul Fiilor Luminii împotriva Fiilor întunericului), el prevede răspândirea războaielor-bätalii locale, care vor avea loc mai întâi între vecinii ludeei, care vor creşte în ferocitate şi în întindere până când întreaga lume antică va fi înghiţită: „Prima luptă a Fiilor Luminii împotriva Fiilor Intunericului, adică împotriva oştirii lui Belial', va fi un atac împotriva trupelor lui Edom, ale lui Moab, în zona amoniților și a filistenilor; apoi va urma lupta împotriva chitienilor, în Asiria; și asupra celor care și-au încălcat...

 

CUPRINS:

 

Prefaţă


I. Războaiele oamenilor
II. Conflictul dintre Horus şi Seth
III. Armele lui Zeus şi ale zeului Indra
IV. Cronicile Pământului
V. Războaiele dintre zeii vechi
VI. Apariția omenirii
VII. Când Pământul a fost împărţit
VIII. Războaiele Piramidelor
IX. Pace pe Pământ
X. Prizonierul din piramidā
XI. „Eu sunt Regina!"
XII. Anunțarea dezastrului
XIII. Avraam: anii decisivi
XIV. Distrugerea nucleară
Epilog
Note
Cronicile Pământului: Cronologie
Surse
Despre autor
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0230 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.