Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Razboiul climatic - Planul militar de subjugare a naturii

Razboiul climatic - Planul militar de subjugare a naturii
ISBN: 973-1965-25-3
Editura:
Anul publicării: 2011
Ediția: 1
Pagini: 330
Categoria: Dezvaluiri
29,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Razboiul climatic - Planul militar de subjugare a naturii''


Zbigniev Kazimierz Brzezinski, om de ştiinţă şi politician polon-american, geostrateg şi demnitar, care a activat ca şi Consilier pe Probleme de Securitate Naţională pentru preşedintele Jimmy Carter din 1997 până în 1981, a scris în cartea sa din 1970, Between Two Ages:

„Este ironic să ne amintim că în 1878 Friedrich Engels a proclamat, referitor la războiul Franco-Prusac „armele utilizate au atins un nivel de perfecţiune atât de înalt, încât orice progres viitor, care să aibă o influenţă revoluţionară, nu mai este posibil”.

Nu doar că noi arme au fost dezvoltate, dar câteva dintre conceptele fundamentale de geografie şi strategie au fost modificate fundamental; controlul spaţiului şi al climei au înlocuit canalul Suez sau Gibraltar ca elemente cheie de strategie. ”

După evenimente cum ar fi tsunamiul asiatic din ziua Crăciunului 2004 şi sezonul uraganelor din Atlantic în 2005, care a bătut toate recordurile, multă lume s-a întrebat cât de „naturale” au fost acele dezastre naturale.

Este posibil să fi fost implicaţi terorişti sau state paria?

Oare chiar este posibil „să alterăm clima, să declanşăm cutremure, vulcani de la distanţă prin utilizarea undelor electromagnetice”?

Oare „controlul climei” a devenit un element cheie al strategiei naţionale?

Deşi utilizarea undelor electromagnetice (armele de radio-frecvenţă) este extrem de dificil de dovedit, există multe astfel de arme, atât în cadrul arsenalului cât şi pe planşeta proiectanţilor.

Secretarul Cohen nu le-a inventat pur şi simplu ca manevră pentru a obţine finanţare pentru eforturile împotriva terorismului. Era la curent cu ele, şi aşa ar trebui să fim şi noi.

Proiectul HAARP era considerat o simpla statie de cercetare civila desemnata sa investigheze proprietatile atmosferei inalte.

Acest camp de antene la sol plasat in sud estul Alaskai, este de fapt cel mai mare transmitator de unde de radio-frecventa, cu o putere efectiva de radiatie de 3,6 milioane de wati.

Poate genera si focaliza aceasta energie RF, injectand-o intr-un punct din zona superioara a atmosferei (in ionosfera). Acest fapt incalzeste atmosfera ingusta din regiunea ionosferei cu cateva mii de grade.

Rezultatul acestor interventii este manipulare climei prin miscarea curentilor-jet cat si posibilitatea de a crea inundatii sau seceta la comanda.

In august 2002 Duma de Stat ruseasca primeste un raport privind proiectul HAARP si isi exprima ingrijorarea pt faptul ca aceste arme ar fi putut sa bruieze comunicatiile radio, ar putea influenta echipamentele montate pe rachete si navete spatiale, ar putea provoca accidente grave in retelele de electricitate si in coloanele de gaze si petrol, precum si posibilitatea unui impact negativ asupra sanatatii mintale a populatiilor din regiuni intregi.

In 1996 dr. Gordon MacDonald scria: „ Cheia razboiului geofizic este identificarea dezechilibrelor din mediu si adaugarea unei cantitati infime de energie, ceea ce va declansa cantitati enorme de energie mai departe”. MacDonald era Director asociat al Institutului de Geofizica si Fizica Planetara din cadrul Universitatii California. El spunea:

....„tehnicile de modificare a mediului ar putea fi folosite pentru a produce perioade prelungite de seceta sau furtuni, prin aceasta slabind capacitatea unei natiuni si fortand-o sa accepte cererile statului rival”.

MacDonald mai face parte si din alte doua organizatii invinuite ca au luat parte la conspiratii globale: Consiliul pentru Relatii Externe (CFR) si secretosul grup JASON.

De fapt exista chiar firme cu capital privat gen Weather Modification Inc. (WMI) care afirma ca misiunea sa este:

....„de a oferi solutii pt diferitele nevoi legate de gestionarea apei ale clientilor sai folosind tehnologii de varf aeropurtate sau terestre, adaptate la instrumentele novatoare si la conditiile neprielnice. Ofera cele mai bune servicii de insamantare a norilor, pregatire si echipament din lume.

Unul din programele WMI este programul de modificare a climei din Oklahoma, acesta fiind un program operational de insamantare a norilor avand dublul scop de amplificare a precipitatiilor si de suprimare a grindinei.

Multe din aceste programe sunt continuari ale studiilor facute de Tesla.

El a reusit sa produca cutremure artificiale (demonstrand principiul rezonantei armonice). Atasand un vibrator mic dar puternic actionat de aer comprimat unor piloni ai unei cladiri, el a reusit sa creeze un mic cutremur. Mai tarziu Tesla se lauda mai tarziu ca poate darama Empire State Building cu un astfel de aparat…

……….

„Există unele rapoarte care susţin, spre exemplu, că unele ţări au încercat să construiască ceva asemănător cu virusul Ebola, şi că asta ar fi un fenomen cel puţin extrem de periculos.

Alvin Toffer a scris despre acest lucru vorbind despre un grup de oameni de ştiinţă, care încearcă în laboratoarele lor să inventeze anumite tipuri de agenţi patogeni cu specificitate etnică, care ar putea elimina anumite grupuri etnice sau rase; iar alţii proiectează un anumit gen de inginerie, anumite tipuri de insecte care pot distruge culturi specifice.

Alţii sunt angajaţi chiar într-un gen de terorism ecologic prin care pot altera clima, declanşa cutremure sau vulcane de la distanţă prin utilizarea undelor electromagnetice.

Prin urmare, există multe minţi ingenioase care lucrează acum pentru a găsi modalităţi prin care să reverse teroarea asupra altor naţiuni. Este real şi acesta este motivul pentru care trebuie să ne intensificăm eforturile.” WILLIAM S. COHEN, Secretarul Apărării Statelor Unite, 1997

Această declaraţie a fost făcută de William S. Cohen în tipul mandatului său de Secretar al Apărării al Statelor Unite.

Face parte din discursul său din deschiderea Conferinţei asupra Terorismului, Armelor de Distrugere în Masă şi Strategiei Statelor Unite, ţinut la 28 aprilie 1997 la Universitatea Georgia din Athens, Georgia. Prin urmare el poate fi considerat poziţia oficială a guvernului Statelor Unite, cel puţin la momentul respectiv…

.............


CUPRINS:

Introducere

Capitolul 1. Cei care aduc ploaia
Capitolul 2. Modificarea climei in secolul douazeci
Capitolul 3. Cutremure la cerere?
Capitolul 4. Legislatia ENMOD
Capitolul 5. HAARP
Capitolul 6. Dare chimice?
Capitolul 7. Geoingineria
Capitolul 8. Concluzie

Despre autor

Anexe

Autori: Jerry E. Smith

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Cărți noi - Dezvaluiri

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 1.7388 sec
loader
Caut in catalog...
loader