Reduceți nivelul colesterolului fără medicamente - Roger Mason

Reduceți nivelul colesterolului fără medicamente - Roger Mason
Preț: 34,90 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-587-561-6
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 152
Format: 13X20

DESCRIERE

Reduceți nivelul colesterolului fără medicamente - Roger Mason
 
NIVELUL PROTEINEI C REACTIVE
 
Este foarte important să îți testezi nivelul proteinei C reactive (CRP). Testul de înaltă sensibilitate (high sensitivity C reactive protein – hs-CRP) este un important marker al inflamației.
 
Ar trebui să avem niveluri de 1 mg/litru sau mai puțin, în intervalul cuprins între 1 și 3. CRP prezice cu acuratețe dezvoltarea bolii arteriale coronariene în general, precum și a diabetului și artritei. Acidul uric crescut, hipertensiunea, rezistența la insulină, fumatul, homocisteina crescută, contraceptivele orale, colesterolul total mare, obezitatea, lipsa mișcării și trigliceridele crescute reprezintă factori majori care influențează CRP.
 
CRP poate fi redusă prin dietă și un stil de viață sănătos. Mai puține calorii (nu mai puțină mâncare, ci alegeri alimentare mai bune), mai multă mișcare zilnică, mai puține grăsimi (în special grăsimi saturate), mai puțină proteină animală (carne, lactate, pui, ouă), mai puțin alcool, scăderea în greutate, renunțarea la fumat, suplimente minerale bune, evitarea contraceptivelor orale, a medicamentelor pe bază de prescripție și reducerea consumului de zahăr (de orice tip) sunt căile de a scădea CRP. Scăderea în greutate și exercițiile fizice se evidențiază cel mai mult aici. Asiaticii din mediul rural au nivelul CRP foarte scăzut în general, datorită dietei sărace în grăsimi și muncii fizice.
 
Americanii de culoare au un nivel ridicat în general. Din nou, exercițiile fizice și pierderea în greutate sunt două căi eficiente de a scădea CRP.
 
.........
 
GLICEMIA
 
Ar trebui să îți cunoști nivelul de glucoză din sânge (glicemia) și să îl menții sub 85 mg/dL. Dacă suspectezi vreo problemă cu glicemia, cumpără-ți un test de toleranță la glucoză de o oră (TTG). Acesta arată cum răspund celulele la insulină și este mult mai eficient decât testarea directă a insulinei.
 
Preferabil este să ai cu 20 de puncte mai puțin decât nivelul ideal sugerat oficial. Hiperglicemia și rezistența la insulină sunt factori predictivi pentru boala arterială coronariană în general, la fel ca și pentru diabet.
 
Excreția urinară de albumină este, de asemenea, bine corelată cu boala arterială coronariană. Aceasta se numește „microalbuminurie“. De asemenea, verifică și nivelul de creatinină, dacă vei face testul pentru acidul uric (AU). Ambele sunt instrumente de diagnostic excelente pentru sănătatea rinichilor. Bolile renale au atins cote epidemice...
 
CUPRINS:
 
Introducere
 
1. Colesterolul și analizele de sânge
2. Riscuri și boli
3. Dietă, dietă și iar dietă
4. Grăsimile și uleiurile
5. Acizii grași trans
6. Suplimentele
7. Mineralele de care ai nevoie
8. Beta-sitosterolul
9. Uleiul de in și acizii grași omega-3
10. Beta-glucanul
11. Izoflavonele din soia
12. Stilul de viață
13. Ereditatea și colesterolul mărit
14. Colesterolul scăzut 
15. Echilibrarea hormonală
16. Testarea hormonilor acasă
Șapte pași către sănătatea naturală

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0438 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.