Regatul gheturilor si al instelarii - Sarah J. Maas

Regatul gheturilor si al instelarii - Sarah J. Maas
Preț: 46,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-006-736-8
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 304

DESCRIERE

Regatul gheturilor si al instelarii - Sarah J. Maas

 
... prima ninsoare a iernii se abătuse asupra Velarisului în urmă cu o oră.

Pământul îngheţase în sfârşit săptămâna precedentă şi, înainte să termin de mâncat pâinea prăjită şi şunca de la micul dejun, însoţite de o ceaşcă de ceai, o pulbere fină şi albă acoperise caldarâmul spălăcit.

Habar n-aveam unde era Rhys. Nu era în pat când mă trezisem, partea lui de saltea răcindu-se deja. Nu era ceva neobişnuit de vreme ce, zilele astea, amândoi eram până peste poate de ocupaţi.

Stând la masa lungă din lemn de cireş din casa de la oraş, m-am încruntat la vârtejul de zăpadă de dincolo de vitralii.

Cândva, prima zăpadă mă îngrozise; cândva, trăisem cu spaima iernilor lungi şi grele.

Insă cu aproape doi ani în urmă, o iarnă lungă şi grea mă obligase să mă aventurez departe în pădure în acea zi. O iarnă lungă şi grea mă adusese aproape de pragul disperării, conducându-mă, în cele din urmă, aici - la această viaţă, la această... fericire.
 
Zăpada cădea, fulgii imenşi aterizând pe iarba uscată a micii peluze din faţa casei, acoperind ţepii şi bolţile gardului decorativ de dincolo de aceasta.
înăuntrul meu se agita o putere rece şi scânteietoare ce sporea cu fiecare fulg care dansa în aer. Da, eram Marea Doamnă a Regatului Nopţii, dar şi binecuvântată cu darurile tuturor celorlalte regate. Acum, Iarna părea că voia să se joace.
 
In sfârşit destul de trează încât să fiu coerentă, am coborât scutul de diamant negru care îmi păzea mintea şi am trimis un gând pe puntea dintre sufletul meu şi al lui Rhys. „Unde ai fugit atât de devreme?"...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0513 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.