Regula 10X. Audiobook - Grant Cardone

Regula 10X. Audiobook - Grant Cardone
-10%
Preț: 51,30 RON
57,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2020
Pagini: CD
Format: 14x19

DESCRIERE

Regula 10X. Audiobook - Grant Cardone

 
... ce este „Regula 10x"?

Regula 10X” este singurul lucru care îti va garanta că realizările tale vor atinge standarde mult mai înalte decât ai crezut vreodată că se poate. Ea functionează pe orice plan al vietii - spiritual, fizic, mental, emotional, familial si financiar. „Regula 10X” presupune să întelegi volumul de efort si tipul de mentalitate necesare pentru a avea succes în tot ce întreprinzi.
 
Probabil că, dacă faci o retrospectivă a vietii tale, vei vedea că ai subestimat înfricoşător de mult atât actiunile, cât si strategiile necesare pentru a-ti duce telurile la bun sfârsit, astfel încât să se poată considera că ai avut succes.
 
Chiar dacă eu însumi m-am descurcat bine în ceea ce priveste primul aspect al „Regulii 10X” - determinând corect nivelul de efort necesar pentru a realiza un obiectiv - nu am reusit să asimilez si al doilea aspect al „Regulii 10X”: să îmi revizuiesc modul de gândire astfel încât să îndrăznesc să îmi ridic aspiratiile la niveluri de...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0493 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.