Relatii - Petronela Macaneata

Relatii - Petronela Macaneata
-10%
Preț: 26,10 RON
29,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9668-00-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 128
Format: 13x20

DESCRIERE

Relatii - Petronela Macaneata

 
Un nou început în Timişoara
Mi-am găsit repede de lucru la un ziar local şi m-am acomodat cu noua schimbare din viaţa mea, lie eu, destul de repede. Jobul îmi ocupa tot timpul şi practic nu mai aveam când să mă gândesc la ce mi s-a întâmplat până atunci, la cine sunt sau ce voi fiice în viitorul apropiat.
 
Trăiam într-un ritm alert şi acceptasem asta. De fapt, cred că tot acest haos din viaţa mea era văzut atunci de mine ca o evadare de propriile-mi reproşuri care-mi răsunau în minte, o încercare disperată de a evita să răspund la întrebările conştiinţei mele, care nu aveau sau nu voiam să aibă răspuns.
 
Am devenit în scurt timp preferata redactorului-şef, care, profitând de naivitatea mea şi de setea mea de afirmare, mă punea să mă ocup de cele mai complicate investigaţii jurnalistice, pe care alţii nu se încumetau să le facă.
 
La redacţie eram percepută drept o tăcută, nu vorbeam neîntrebată şi doar executam. Asta mi-a atras din nou invidia unor colegi şi, cum era de aşteptat, nu am ajuns să-mi fac nici aici prieteni.

Nu avea rost să mă gândesc că mereu am fost o fire tăcută şi singuratică - era un element din personalitatea mea pe care îl acceptasem întru totul.
 
In acelaşi timp însă, devenisem o femeie enigmatică pentru bărbaţii din jurul meu, lucru care nu avea să-mi aducă bucurii însă...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura romana

Created in 0.0518 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.