Repertoarul amorului, volumul 2 - Stelian Tanase

Repertoarul amorului, volumul 2 - Stelian Tanase
-10%
Preț: 31,50 RON
35,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9671-07-8
Anul publicării: 2020
Pagini: 280
Format: 11x18

DESCRIERE

Repertoarul amorului, volumul 2 - Stelian Tanase

 
Fragmente:
 
... de ce Gennifer Rower s-a autodenunţat public? Asemenea poveşti de obicei se ascund. Fac parte din intimitatea fiecăruia, din faţa întunecată a unei biografii. Presa a căutat explicaţii. întâi banii. Povestea valorează sute de mii de dolari la fiecare apariţie, interviu, articol.
 
Apoi, sigur va scrie o carte de amintiri care se va vinde foarte bine. Altă exlicaţie: Gennifer Rower este apropiată de Partidul Republican, o militantă activă. Poate s-a gândit să le dea o mână de ajutor. Poate că s-a autodenunţat din motive personale, fireşte, răzbunându-se pentru că a fost părăsită. Clinton a dus-o cu vorba, dar nu a luat-o de nevastă. De la o vreme, a uitat de ea, a preferat cariera politică. Gennifer Rowers a mărturisit presei patetic în acea zi: „L-am iubit..."

A fost o vedetă. îi plăcea să apară în public. A fost reporteră de televiziune când s-au cunoscut. Când a părăsit televiziunea, s-a făcut cântăreaţă. A încercat şi actoria. De ce să nu se fi gândit să iasă din nou în prim plan, să fie văzută, să revină în show-business? Poate i se oferă un contract odată ce este în centrul atenţiei. In faţa presei, se prezintă ca scoasă din cutie. A devenit între timp blondă oxigenată. Vorbeşte cu grijă. Mai ales, se victimizează.

Bomba cade exact în mijlocul campaniei. în câteva zile, audienţa lui Ginton scade la jumătate. Pare eliminat din cursă, nimeni nu îl mai dă şanse după o asemenea lovitură. Totuşi, salvează situaţia care pare pierdută. Secretul constă în faptul că Hillary îl susţine, nu se dezice de el, nu se ceartă în public, nu îl părăseşte. Dimpotrivă, se arată pretutindeni împreună, de mână, par fericiţi în continuare. Clinton dă şi o contralovitură mediatică de excepţie.
 
Apare ia televiziune imediat după finala superbowl. Audienţa: patruzeci de milioane de telespectatori. Acelaşi scheci: cu Hillary, ţinându-se de mână. Ea îl apară cu dinţii, face roi de primadonă şaizeci de minute. Dă vina pe duşmanii lui din Partidul Republican, îşi apără căsătoria. Nu cedează o clipă în faţa reporterului. Nu se arată descumpănită. Nu lasă să se întrevadă vreo fisură între ei. Lumea îi crede. A doua zi, Clinton urcă la 75% popularitate.

Nu este singura poveste a lui Clinton cu femeile. Avea o reputaţie de mare crai, dar Hillary mereu a închis ochii. La 5 mai 1994, Paula Jones, o funcţionară din admistraţia statului Arkansas, depune plângere împotriva lui Clinton. Ea pretinde că a atras-o într-o cameră a hotelului Excelsior, a-colo a hărţuit-o sexual şi a încercat să o violeze.
 
Recunoaşte că nu s-a întâmplat nimic, dar şi tentativa se pedepseşte. Plus că îi crează agresorului o mare problemă de bună reputaţie. Pentru un preşedinte poate să fie fatal. Republicanii se agită, abia aşteaptă un pretext să îl atace. Clinton se apără, negând că ar fi adevărat. Trebuie spus că nici Paula Jones nu e prea convingătoare.
 
Se fac pariuri, opinia se împarte în două. La fel şi presa. După simpatii. Unii o cred pe Paula Jones, alţii pe Bill Clinton. Clinton este popular, Americii îi merge bine sub acest preşedinte liberal, tânăr. Câte un scandal mai înveseleşte lumea. De ce nu? Şomajul e jos, prosperitatea se simte aproape în fiecare cămin...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0489 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.