Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Resursele umane in ecuatia profitului

Resursele umane in ecuatia profitului
ISBN: 973-571-836-7
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 352
Format: 16,5x23,5
Categoria: Leadership
39,90 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Resursele umane in ecuatia profitului''


... cercetarea, experienta si bunul simt, toate indica din ce in ce mai pronuntat o relatie directa intre succesul financiar al unei companii si angajarea sa in practici manageriale care trateaza oamenii drept capital.

In aceasta exeminare critica a practicilor de management al resurselor umane, autorul de succes si expertul in management Jeffrey Pfeffer sustine ca majoritatea practicilor general acceptate sunt extrem de distructive atat pentru relatiile de lucru, cat si pentru performanta organizationala.

Pfeffer prezinta analize si exemple din realitatea de zi cu zi, in dorinta de a demonstra o corelatie directa intre profit si un bun management al oamenilor.

... Pfeffer construieste o ipoteza de afaceri convingatoare, conform careia cultura si capacitatea unei companii – derivate din felul in care isi administreaza oamenii – sunt adevaratele si durabilele surse de avantaj competitional.

Autorul analizeaza motivele pentru care pana si cele mai inteligente organizatii ajung sa faca uz de sabloane daunatoare atunci cand isi administreaza angajatii si ofera o suita de pasi specifici, aplicabili, care pot fi urmati pentru a obtine o performanta mai buna.

Astfel, intr-un mod clar si lipsit de ocolisuri, Pfeffer identifica tendinte problematice in acordarea compensatiilor, sugereaza alternative la reducerile de personal, examineaza efectele economice ale sindicatelor si analizeaza rolurile eficiente ale reglementarilor publice.

Jeffrey Pfeffer este profesor, detinatorul catedrei de Comportament organizational, de la Graduate School of Business a Universitatii Stanford.Autor: Jeffrey Pfeffer

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 2.0876 sec
loader
Caut in catalog...
loader