Reţeta pentru o viaţă mai bună - Robyn L. Gobin

Reţeta pentru o viaţă mai bună - Robyn L. Gobin
-12%
Preț: 30,80 RON
35,00 RON (-12%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-46-9143-2
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 232
Format: 13X20

DESCRIERE

Reţeta pentru o viaţă mai bună - Robyn L. Gobin

 
Mobilizează-te
Dacă eşti asemenea majorităţii oamenilor, probabil că a trecut ceva vreme de când te-ai gândit ultima oară la toate lucrurile pe care le face creierul pentru
tine şi cu atât mai puţin la a-l antrena.
 
In această secţiune, îţi voi arăta de ce e important să faci o prioritate din dimensiunea intelectuală a îngrijirii personale şi care ar fi primii paşi în acest sens. Pe scurt, îngrijirea intelectuală ajută creierul să fie ager şi să evolueze.
 
Unul dintre cele mai simple moduri în care poţi scăpa de plictiseală sau de sentimentul că baţi pasul pe loc este acela de a căuta mereu un prilej de a învăţa şi de a evolua.

Pentru început, află mai multe despre un subiect interesant
 
Fiecare dintre noi e interesat de anumite lucruri. Atunci când vrei să-ţi stimulezi creierul, un foarte bun punct de plecare îl reprezintă dorinţa de a afla mai multe despre subiecte care deja te pasionează. Ia-ţi caietul şi fă o listă cu toate subiectele, activităţile, sporturile, locurile, oamenii şi chiar animalele pe care le găseşti interesante - lucruri care îţi stârnesc curiozitatea, care te atrag şi care îţi reţin cu adevărat atenţia.

După ce ai întocmit lista, gândeşte-te la modul în care ai putea afla mai multe despre lucrurile de care eşti interesat. De exemplu, unul dintre sporturile la care îmi place să mă uit este boxul.
 
Admir tehnica şi iscusinţa dc care arc nevoie cineva pentru a rezista 12 runde în ring şi îmi place foarte mult faptul că, în orice clipă, o singură mişcare poate schimba cu totul desfăşurarea luptei. Toată această frământare mi se pare foarte palpitantă! Pasiunea pentru box m-a făcut să fiu interesată de viaţa anumitor boxeri, iar acest fapt este o contribuţie la efortul meu de îngrijire intelectuală.
 
II consider o lecţie distractivă de istorie şi caut articole despre bărbatul sau femeia din spatele mănuşilor. Astfel dobândesc cunoştinţe noi, ceea ce mă ajută să mă simt mai legată de acest sport. După ce aflu ceva nou despre un anumit boxer, îi împărtăşesc soţului meu informaţiile respective. Rememorând ce am aflat şi împărtăşind informaţiile, îmi exersez memoria...
 
CUPRINS:
 
1.    De ce ar trebui să te intereseze îngrijirea personală   
2.    Prietenii, familia, distracţia. Dimensiunea socială a îngrijirii personale  
3.    Mişcă-te! Dimensiunea fizică a îngrijirii personale   
4.    Viaţa minţii. Dimensiunea intelectuală a îngrijirii personale   
5.    Munca şi joaca. Dimensiunea vocaţională a îngrijirii personale    
6.    Sinele superior. Dimensiunea spirituala a Ingrijirii personale 
7.    Fii cel mai bun prieten al tău. Dimensiunea emoţională a îngrijirii personale    
8.    îngrijirea personală. Reţeta pentru o viaţă mai bună   
 
Resurse suplimentare 
Referinţe bibliografice  
Index

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0587 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.