Retete de sucuri si smoothies pentru superenergie. Pentru scadere in greutate, detoxifiere, frumusete si nu numai

Retete de sucuri si smoothies pentru superenergie. Pentru scadere in greutate, detoxifiere, frumusete si nu numai
Anul publicării: 2017
Pagini: 160
Format: 19x24
Preț: 50,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Retete de sucuri si smoothies pentru superenergie. Pentru scadere in greutate, detoxifiere, frumusete si nu numai - Christine Bailey

 

Cauți o modalitate simplă de a-ți crește nivelul de energie, de a-ți îmbunătăți starea de sănătate, de a slăbi și de a te simți fantastic?


REŢETE DE SUCURI ŞI SMOOTHIES PENTRU SUPERENERGIE este o colecție uimitoare de băuturi care te fac să te simți bine, folosind cea mai nouă gamă de superalimente pentru a-ți hrăni și revitaliza corpul.

 

CHRISTINE BAILEY este nutriționist premiat, consultant în domeniul sănătății și al alimentației, chef și profesor la o școală de bucătari. Bailey conduce două clinici, oferă ajutor în materie de nutriție companiilor specializate în alimente sănătoase, corporațiilor și autorităților locale și lucrează cu mai multe școli și organizații caritabile.

 

Membră a Guild of Health Writers, scrie pentru numeroase reviste de gastronomie și de sănătate. De aceeași autoare, la Editura Litera au apărut Dieta cu sucuri naturale și Dieta cu alimente crude.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1825 sec