Retete istorice cu carne de miel - Norica Birzotescu

Retete istorice cu carne de miel - Norica Birzotescu
Preț: 14,99 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2019
Pagini: 85
Format: 14x21
Categoria: Retete culinare

DESCRIERE

Retete istorice cu carne de miel - Norica Birzotescu

 
Carne de miel cu spanac (1927)
 
Carte de bucate pentru regimul mixt, vegetarian si pentru diabetici, D-na A. Petrini, est. 1927

„Se taie carnea bucăţele potrivite şi se prăjeşte cu puţină ceapă; când e prăjită, se pune puţină apă caldă şi un vârf de lingură de făină şi se lasă să fiarbă puţin, apoi se adaugă spanacul, care a fost mai înainte ales, bine spălat, opărit cu apă fiartă şi scurs.
Jumătate chilo de spanac ajunge pentru 6 persoane, când e gătit cu carne."
 
Miel cu cartofi (1930)
 
„Proporţii pentru 6 persoane: un krg. carne, 200 gr, unt, 10 gr. faină, o ceapă, un fir de praz, un kgr. cartofi, 2 dl zeamă de carne, 2 dl. smântână şi 1/2 legătură verdeaţă.
Se prăjeşte înnăbuşit mielul cu făina, ceapa şi prazul tocat, când e aproape gata se adaugă cartofii care au fost rumeniţi în unt mai mult, se adaugă zeama de carne şi smântână.
Se serveşte cu verdeaţă ca felul II”
 
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0478 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.