Reţete vegane fără gluten şi cu un conţinut redus de glucide fermentabile - Angela Poch

Reţete vegane fără gluten şi cu un conţinut redus de glucide fermentabile - Angela Poch
Preț: 40,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060871507
Anul publicării: 2022
Pagini: 128
Categoria: Retete culinare

DESCRIERE

Reţete vegane fără gluten şi cu un conţinut redus de glucide fermentabile - Angela Poch

 
Lipie din quinoa
 
Moale, frumos aromata, texturata şi uşor de făcut.

Ingrediente:
•    2 ceşti făină de quinoa
•    1 lingurlţâ sare
•    1 linguriţa mix Italienesc de ierburi, p. 10, opţional
•    1 1/2 ceaşca apâ

Indicaţii:
Se preincâlzeşte cuptorul la temperatura de 190 grade C. Se amestecă ingredientele uscate. Se adaugă treptat apa şi se amestecă până se formează un aluat omogen. Se acoperă cu folie de plastic şi se lasă 5 minute. Se întind două foi de copt. Cu mâinile umezite, se împarte aluatul în 6. Se ia o porţie din aluat se face o bilă, se presează pe foaia de copt până la grosimea dorită (aproximativ 6 cm). Se repetă operaţia pentru restul de aluat. Se coace 10 minute, după care se întoarce pe partea cealaltă pentru încă 10 minute. Când se rumeneşte, se scoate de la cuptor şi se lasă la răcit pe un grilaj metalic. Umeziţi-vâ mâinile pentru a preveni lipirea aluatului.
 
CUPRINS:
 
Substituenţi & paste
Pâine şl altele
Idei pentru micul dejun
Chiftele, aperitive & altele
Paste, orez şl altele
Supe, salate şl legume
Deserturi şl altele
Anexă
Index

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0517 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.