Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Reuniunea - Intalniri in spatiul superior

Reuniunea - Intalniri in spatiul superior
Editura:
Anul publicării: 2008
Ediția: 1
Pagini: 287
Format: 14x20
15,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

.....''Reuniunea - Intalniri in spatiul superior''


...un vehicul către alte dimensiuni, o experienţă subtilă care poate aduce o eliberare sau o mutaţie. Unele dintre aceste „întâlniri” pot avea semnificaţii spirituale sau chiar ştiinţifice – sau nimic din toate acestea. Este posibil ca singurul lor scop să fie subminarea părerii raţionale despre lume, prin menţinerea misterului.

Chiar şi aşa, este suficient. Dar să ştiţi că aceste evenimente, petrecute în stare de veghe sau de somn, nu sunt subiective. Adică, nu sunt create de mintea mea conştientă. Ele nu îmi aparţin în niciun fel; ele chiar mi s-au întâmplat. Se pare că nu trăiesc niciodată o întâlnire, ci văd una în care sunt implicat.

...Autorul îşi aminteşte ce s-a întâmplat în acea seară liniştită de primăvară: O navă spaţială uriaşă cobora pe un câmp unde sute de oameni aşteptau şi s-a trezit brusc în mijlocul unei întâlniri uimitoare, surprinzătoare, într-o altă lume – o reuniune de oameni într-un „spaţiu superior”. A fost oare doar un vis ori o halucinaţie, sau este chiar o amintire, dat fiind că a trăit cu adevărat o experienţă fantastică, dar foarte reală?...

...in acea noapte uimitoare, extratereştrii au povestit despre destinul şi trecutul fantastic, dar adevărat, al Pământului şi al locuitorilor lui: despre originea vieţii pe Pământ, despre faptul că există fiinţe non-umane în constelaţiile Pleiade şi Sirius şi de munca susţinută de legendara „Mare Frăţie Albă”. Gammill se simte şi acum în „legătură” cu această adunare misterioasă, dar solemnă, de oameni şi extratereştri – un gen de întâlnire galactică, la nivel înalt. El a avut nevoie de luni de zile până a înţeles ceva din această experienţă – cuvintele, imaginile, învăţămintele şi natura fiinţelor pe care le întâlnise.

...''Reuniunea''... conţine relatarea originară a acestei experienţe şi dezvăluirile făcute despre trecutul omenirii, originile ei, posibilităţile ei actuale şi un viitor posibil – inclusiv vremurile de sfârşit, apocalipsa şi interacţiunea noastră cu fiinţele celeste.

Informaţiile din această carte sunt un apel pentru trezirea planetei: Din ce în ce mai mulţi sunt chemaţi la reuniune, iar viitorul este acum.


Autor: William Gammill

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
0757.319.090
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 0.1215 sec
loader
Caut in catalog...
loader