Revarsare de gratie - Adyashanti

Revarsare de gratie - Adyashanti
-10%
Preț: 26,10 RON
29,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 978-606-8460-78-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 240
Format: 13x20

DESCRIERE

Revarsare de gratie - Adyashanti

 
IEŞIND DIN MATRICEA SUFERINŢEI
Deci care este calea spre ieşire?
Cum anume evităm să ne pierdem în propriile noastre gânduri, proiecţii, credinţe şi opinii?
Cum să găsim drumul afară din toată această matrice a suferinţei?

Pentru început, trebuie să facem o observaţie foarte simplă, însă foarte puternică: toate gândurile - gânduri bune, gânduri rele, gânduri dragi sau gânduri nefaste - se produc în cadrul unui mediu anume. Toate gândurile apar şi dispar într-un spaţiu vast. Dacă îţi analizezi mintea, vei observa că un gând apare din proprie iniţiativă - fără nicio intenţie din partea ta.
 
Ca reacţie la acest aspect, suntem învăţaţi să ne agăţăm de gândurile noastre şi să ne identificăm cu ele. Dar dacă am putea să renunţăm, fie şi pentru un moment, la această tendinţă îngrijorătoare de a ne ataşa de gânduri, am începe să observăm un lucru profund, şi anume că toate gândurile apar şi se manifestă spontan şi pe cont propriu, în cadrul unui spaţiu vast; mintea noastră zgomotoasă se manifestă într-un mediu foarte, foarte tăcut.

E posibil ca acest lucru să nu fie evident din primele observaţii, pentru că suntem obişnuiţi să ne gândim la linişte şi tăcere ca fiind lucruri ce privesc lumea exterioară: este linişte la mine în casă? A încetat câinele vecinului să latre? Este stins televizorul? Sau tindem să ne gândim la linişte ca fiind ceva ce ţine de lumea interioară: este gălăgie în mintea mea? Mi s-au calmat emoţiile? Mă simt liniştit? însă liniştea, tăcerea de care vorbesc, nu este una relativă.
 
Nu este o absenţă a zgomotului, nici măcar a zgomotului interior. Mai degrabă, este vorba despre începutul observării că există o linişte care este mereu prezentă, iar zgomotul are loc în cadrul acestei linişti - chiar şi zgomotul minţii. Poţi începe să observi că fiecare gând apare pe fondul unei linişti absolute. Gândul apare, literalmente, în cadrul unei lumi fără gânduri -fiecare idee îşi face simţită prezenţa într-un spaţiu vast.

In timp ce continuăm să observăm natura gândirii şi, în special, ce anume sau cine anume este conştient de manifestarea gândurilor, majoritatea dintre noi suntem convinşi că: „Ei bine, eu sunt acela care observă gândul.”...
 
CUPRINS:
 
Introducere

1    Dilema umanităţii    
2    Conştientizarea suferinţei   
3    Trezirea din transa egoului  
4    Eliberarea de efort   
5    Experimentarea energiei pure a emoţiei 
6    Stabilitatea interioară    
7    Intimitate şi disponibilitate 
8    Sfârşitul suferinţei    
9    Autonomie reală   
10    Dincolo de lumea dualităţii
11    Revărsare de graţie   

Despre autor
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0509 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.