Robot sub acoperire - David Edmonds

Robot sub acoperire - David Edmonds
Preț: 35,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-9679-17-3
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 192
Format: 14X20

DESCRIERE

Robot sub acoperire - David Edmonds

 
... când am intrat pe poarta şcolii, am aruncat o privire în urmă la omul care a apăsat pe butonul care m-a adus la „viaţă“. Eu îi zic „tata“; tocmai mi-a făcut treisprezece poze şi m-a îmbrăţişat, urându-mi succes în prima zi de şcoală.

Tata e înalt de 184 de centimetri, are păr des, cârlionţat, care pe vremuri era şaten, dar care acum e gri în proporţie de 63%. Ochii săi albaştri sunt mai mereu holbaţi; conform bazei mele de date de expresii faciale, asta înseamnă furie sau frică.
 
Dar stau în laborator cu el multe ore pe zi şi ştiu că în general e calm. îşi pierde cumpătul în medie odată la 32 de ore, ceea ce nu este foarte frecvent pentru un om.
 
Lumea spune că e dezordonat. Poartă cămăşi şifonate şi pantofi scâlciaţi mărimea 44. E cel mai fericit când stă pe scaun şi citeşte cărţi cu titluri lungi în timp ce mănâncă biscuiţi cu ciocolată.

Tata e profesor de filosofie. Filosofii lucrează la probleme pe care mintea umană nu poate să le dezlege. în tinereţe şi-a petrecut doi ani de zile gândindu-se la diferenţa dintre o ceaşcă şi o cană.
 
Apoi încă trei ani întrebându-se dacă lucrurile ca ceştile şi cănile există cu adevărat.

Acum, conduce o echipă de cercetare din mai multe facultăţi, care cuprinde specialişti în programare, electronică, materiale plastice, psihologie, lingvistică, medicină şi multe alte discipline. I-a adus pe toţi laolaltă ca să lucreze la un proiect care va schimba lumea...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0529 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.