Romania ca o prada - Radu Theodoru

Romania ca o prada - Radu Theodoru
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 556
Format: 15x22
Categoria: Dezvaluiri
Preț: 50,00 RON
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Romania ca o prada - Radu Theodoru
 
EVREII, ASASINII CONDUCĂTORILOR ROMÂNIEI

A face biografia paralelă a mareşalului Antonescu şi biografiile asasinilor săi, indiferent că au fost trădătorii de la Palat, în frunte cu Mihai I de Hohenzollem, generalul Sănătescu şi restul camarilei, sau comunişti de dimensiunea locotenentului dezertor Emil Bodnăraş, este o impietate. Un sacrilegiu.
 
La executarea strălucitului ofiţer de stat major din primul Război mondial, făuritor al unor mari victorii ale armatei române, mai apoi salvatorul statului român dus la catastrofa de Carol al II-Iea şi camarila lui iudaică, a asistat Silviu Brukner-Brucan, apărut din neant ca mare ziarist, care l-a împroşcat pe Mareşal cu veninul cel mai abject înainte şi pe tot timpul procesului, orchestrând corul presei iudaizate pentru a destabiliza şi dezinforma opinia publică, pentru a o incita şi a o face ostilă Mareşalului.
 
Agent cu patroni puternici peste hotare, acest Brukner-Brucan este unul din cei mai violenţi komintemişti ai epocii, cântăreţ bine remunerat al „operelor nepieritoare" făurite de LV Stalin, adept înflăcărat al dictaturii proletariatului şi al kominterni-zării României.
 
Cităm câteva din textele acestui agent periculos cu rol nefast în România, tolerat, ba şi acceptat ca director de opinie, mediatizat cu o frecvenţă care ultragiază cel mai elementar sentiment de demnitate naţională. Instalat la SCÂNTEIA de echipa Ana Pauker, Ioska Broitman-Chişinevski şi restul evreimii de la conducerea P. C. R.-ului, secondat de batalionul scribilor komintemişti, acoperiţi de pseudonime neaoş româneşti, compilatorul de texte ideologice a intoxicat cinci decenii opinia publică cu platitudinile lui subalterne, subversive şi ofensatoare.

Brukner devine „autor", comentând volumele I şi II ale lui LV Stalin, în stilul degradant al epocii, stil în care abundă:
 
epocalele victorii ale poporului sovietic; credinţa cu care Partidul Comunist Bolşevic a urmat ideile atotbiruitoare ale lui Lenin şi Stalin: obligaţia partidelor comuniste şi muncitoreşti de a învăţa de la Stalin să aplice după „forma sovietică" dictatura proletariatului şi să îmbogăţească teoria cu noua experienţă a luptei de clasă; proletariatul poate şi trebuie să devină conducătorul revoluţiei; bolşevismul este tactica adevăratului proletariat, teză cam se verifică zi de zi în activitatea social-democraţiei de dreapta din zilele noastre, agentură a marelui capital în rândurile proletariatului; inevitabilitatea prăbuşirii orânduirii capitaliste sub loviturile...
 
CUPRINS:
 
Motivaţie              

Cartea 1
VOCAŢIA IMPERIALISTĂ  

1.    Baza ideologică   
2.    Doctrina imperialistă              
Paranoia republicii universale  
1.    Baza ideologies   
2.    Strategie; tactica, mijloace şi instrumente   
ludaizarea Europei        
O analiză globală              
ludaizarea Statelor Unite ale Americii - Naţional şi internaţional        
Noua ordine mondiala
De la Liga Naţiunilor la Statele Unite ale Europei   
Luna de miere. Ideologie, doctrină, propagandă 

Cartea a II-a
ROMÂNIA ŞI EVREII. CONTRAREVOLUŢIA      

România ca o pradă. O viziune sistemică        
Invaziile. Statistici, cifre, adevăruri  
Războiul juridic                
O sinteză necesară               
Tratatul de la Berlin, Adolphe Cremieux, alianţa israelită universală şi camerele de revizuire
 
...........

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0484 sec