S-o opreasca cineva pe Ivy Pocket! vol. 2 - Caleb Krisp

S-o opreasca cineva pe Ivy Pocket! vol. 2 - Caleb Krisp
Preț: 49,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-973-149-893-5
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 398
Format: 14x20

DESCRIERE

S-o opreasca cineva pe Ivy Pocket! - Caleb Krisp

 
... de data asta, ce ai pregătit pentru noi, Ivy?

—    „Petale în vânt”, am răspuns, pipăindu-mi buzunarul rochiei. E cutremurător de emoţionantă: vorbeşte doar despre cum e să cazi mort lat şi să pluteşti pe adierea unei brize calde.

Ezra Snagsby a aprobat scurt din cap, ceea ce a făcut ca guşile lui greoaie să fluture în chip falnic.

—    Foarte bine.

După care s-a uitat destul de îngrijorat la mine pe sub jungla sălbatică a sprâncenelor lui stufoase.

—    O vei citi aşa cum e scrisă, nu-i aşa, Ivy?

—    Da, dragă. Toate cuvintele alea plictisitoare.

Ezra a dat din nou din cap, numai că de data asta spre Mama Snagsby, care era teribil de respectabilă. Chiar şi când trăsura trecea printr-o groapă, zgâlţâindu-ne ca pe nişte păpuşi din cârpe, Mama Snagsby abia dacă se clintea cu un centimetru, maximum doi.
 
—    Trebuie să-i mulţumesc domnişoarei Carnage pentru „Petale în vânt”, am zis, netezindu-mi cea mai bună rochie albastru regal din câte aveam (cea cu cordonul alb). Ea a preluat postul după ce a dispărut domnul Abercrombie: ultima oară, el a fost zărit între Mitologia Greacă şi Ficţiunea Franceză.
 
Cât se poate de misterios. Domnişoara Carnage lucrează de numai câteva săptămâni în bibliotecă, dar deja e groaznic de ataşată de mine.
 
—    E foarte interesant, Ivy, a zis Ezra, suspinând prelung.
 
După care şi-a lăsat capul pe peretele trăsurii. Pleoapele grele i s-au închis şi bătrânul a început să sforăie aproape imediat...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0509 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.