Sa cantam Domnului. Volumul 2

Sa cantam Domnului. Volumul 2
Preț: 30,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2019
Pagini: 688
Format: 16x23
Categoria: Crestinism

DESCRIERE

Sa cantam Domnului. Volumul 2 

 
Lucrarea Sa cantam Domnului este, așa după cum a numit-o chiar întemeietorul ei pământesc, Părintele Iosif Trifa, o școală a Duhului Sfânt. Ani și ani, în creuzetul ei de har s-au născut, pe lângă suflete deplin schimbate pentru Împărăția lui Dumnezeu, și nemuritoare opere de artă, statuate pe totdeauna în diferite segmente ale culturii românești și nu numai.
 
Însă în ceea ce a excelat, cu predilecție, Oastea Domnului, e poezia de factură religioasă, mare parte din ea comportând, mai apoi, înnobilarea transpunerii sale în muzică, în cântare. Cu o excepțională intuiție a rolului pedagogic-misionar al poeziei și cântării, încă din primele numere ale foii Lumina Satelor pe anul 1924, Părintele Iosif Trifa inițiază un concurs de versificație pe o temă dată, premiat cu publicarea celor mai reușite contribuții.
 
Pentru ca, în nr. 20 din Lumina satelor al aceluiași an, să asistăm la inițierea unui concurs de poezie în toată puterea cuvântului pentru instituirea unui marș al Oastei Domnului, premiat cu 2 dolari. Cu acest concurs se deschide, de fapt, poezia Oastei Domnului...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0648 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.