Sase cocori stacojii - Elizabeth Lim

Sase cocori stacojii - Elizabeth Lim
-10%
Preț: 62,01 RON
68,90 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060880813
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 512
Format: 13x20

DESCRIERE

Sase cocori stacojii - Elizabeth Lim

 
... privind în urmă, probabil că nu ar fi trebuit să le spun slujnicelor că aveam de gând să sar în Lacul Sacru. O făcusem doar pentru că arșița dimineții era insuportabilă. Până și tufele de crizanteme de afară se ofiliseră, iar găile care zburau pe deasupra arborilor de citrice erau prea însetate pentru a înălța vreun tril.
 
Fără a mai pomeni faptul că scufundarea în lac părea o alternativă perfect rațională la participarea la propria ceremonie de logodnă – sau, cum îmi plăcea să o numesc, sfârșitul deprimant al viitorului meu.
 
Din păcate, slujnicele mă crezuseră, iar veștile se răspândiseră mai repede decât focul demonilor până la tata. În câteva minute, acesta îl trimisese pe unul dintre frații mei, însoțit de o suită de gărzi cu chipuri severe, să mă aducă înapoi.
 
Așa că iată‑mă, îndrumată prin galeriile subterane ale palatului imperial, pe coridoare lungi și înguste, în cea mai fierbinte zi a anului! Spre sfârșitul deprimant al viitorului meu!
 
În timp ce‑mi urmam fratele pe un alt hol pârjolit de razele soarelui, mă jucam fără astâmpăr cu mâneca și mă prefăceam că‑mi ascund un căscat, deși trăgeam cu ochiul printre faldurile țesăturii.
 
— Nu mai căsca! m‑a dojenit Hasho. Mi‑am lăsat brațul în jos și am făcut exact pe dos.
 
— Fiecare căscat eliberat acum înseamnă unul mai puțin în fața tatei. Până ajung la el, voi scăpa de toate...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0467 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.