Satana, coronavirus si supermemorandumul de la Strasbourg - Radu Theodoru

Satana, coronavirus si supermemorandumul de la Strasbourg - Radu Theodoru
Preț: 40,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 260
Format: 14X20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Satana, coronavirus si supermemorandumul de la Strasbourg - Radu Theodoru

 
... pe care aş fixa-o în perioada Războiului Rece, cu începere din 1945 până la anularea în fapt a Uniunii Sovietice de Mihail Gorbaciov.
1947, Asociaţia Americană Pentru Educaţie cheamă profesorii la: stabilirea unei adevărate ordini mondiale, în care suveranitatea naţională să fie subordonată autorităţii mondiale.

Federaliştii Unei Lumi Unite, cer guvern mondial.

Robert Hutchins, Mortimer Adler (din familia bancherilor Adler), Rexford Tugwell, purtători de cuvânt subalterni ai Ierarhiei, publică: PRELIMINARY DRAFT OF A WORLD CONSTITUTION în care se propune o federalizare regională, preludiul celei mondiale cu o Constituţie care ar crea un Consiliu Mondial şi o Cameră, a Gardienilor, un fel de jandarm universal pentru menţinerea ordinii, naţiunile fiind obligate să-şi predea armamentul guvernului mondial şi, desigur, punctul nodal, fierbinte, al tezei: dreptul Republicii Federale Mondiale de a prelua întreaga proprietate privată pentru uz federal. Fără să destăinuie cine o va administra şi cu ce beneficii.

1949, 17 februarie, intră din nou în arenă bancherii Warburg, sprijinitorii şi finanţatorii lui Leiba Bronştain, zis Troţky. James Warburg, fiul bancherului Paul Warburg, fondator al Federaliştilor Unei Lumi Unite, declara:... marea problemă a timpului nostru nu este dacă putem crea o lume unitară, ci dacă această lume poate fi creată prin mijloace paşnice. Vom avea un guvern mondial indiferent că vrem sau nu. Problema este doar dacă acest guvern va fi instaurat prin consens sau prin cucerire.

1949, 26 iulie. 18 membri ai senatului S. U. A. sprijină Rezoluţia 56, cerând ca O. N. U. să fie restructurată sub forma unei federaţii mondiale. Ierarhia devine activă la vedere în organizaţiile internaţionale, suprastatale, de ea create.

1954, mai. Prinţul Bernhardt, soţul reginei Iuliana a Olandei înfiinţează pentru interesele Rochefeller-Rothschild, Organizaţia Bildeiberg (după numele hotelului din Oosterbeek); care îşi propusese ca până în anul 2000 să instaureze un guvern mondial şi o armată globală prin O. N. U., sarcină trecută în seama NATO, parţial executată. Intervenţiile din Irak, Jugoslavia, Afganistan, o dovedesc.
 
Este suficient să numesc câţiva membri fondatori spre a şti cine conduce afacerea: David Rochefeller, John D. Rochefeller, Nelson Rochefeller, baronul Edmund de Rothschild, bancherii Eric şi Siegmund Warburg...
 
CUPRINS:
 
Cartea INTAIA    
Despre mesianisme    14
Despre mesianisme, iniţiatori şi sponsori. Obiective    25
O digresiune necesara, Noul testament al Satanei. (Iluminaţi bavarezi)    31
Protocoalele înţelepţilor Sionuiui    32
Mesianismul comunist. Noua ordine mondială stalinistă 65 Bibliografie selectivă    77

CARTEA A DOUA 
New age. Imposibilul hermafrodit    78:
Explicarea substratului ideologiei    79
Ierarhia sufletelor mari    98
11 septembrie 2001    135
Concluziile unui politician american de dreapta    140
Bibliografie selectivă    142
O revenire necesară    143
Versiuni şi contestări    144

CARTEA A TREIA   
New age şi catastrofa americană    151
New age. Baza programatică    153
Rădăcini, ajustări, esenţializări    159
New age, purtătoarea de cuvânt al Ierarhiei    162
Familia şi feminismul    163
Administraţia Statelor Unite la ordinul Ierarhiei    167^
Platforma asociaţiei naţionale a educatorilor    16£E
Biserica română ortodoxă din SUA şi Ierarhia
 
Bibliografie selectivă
ANEXE

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0747 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.