Scandalul din Malibu - Taylor Jenkins Reid

Scandalul din Malibu - Taylor Jenkins Reid
-10%
Preț: 54,45 RON
60,50 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786060880806
Editura:
Anul publicării: 2022
Pagini: 432
Format: 13x20

DESCRIERE

Scandalul din Malibu - Taylor Jenkins Reid

 
... starea de veghe a cuprins‑o treptat, ca și cum i‑ar fi vestit dimineața cu blândețe. A rămas în pat, visând că e cu placa de surf sub piept, în valuri, înainte de a începe să‑și amintească realitatea – faptul că sute de oameni aveau să îi invadeze casa peste doar 12 ore.
 
În timp ce se trezea de‑a binelea, și‑a dat seama din nou că toți cei care aveau să vină în seara aceea știau grozăvia ce i se întâmplase. Deplângea întreaga situație fără să privească prin perdeaua propriilor gene. Dacă asculta cu atenție, Nina auzea oceanul lovindu‑se sub stâncă – doar vag.
 
Visase întotdeauna să‑și cumpere o casă precum cea în care crescuse împreună cu frații ei pe Old Malibu Road. Un bungalow modest, pe plajă, lângă PCH, construit pe piloni și înălțându‑se deasupra oceanului.
 
Își amintea cu drag de picăturile de apă de pe ferestre, de lemnul pe jumătate putrezit și metalul ruginit care‑i susțineau podeaua de sub picioare. Voia să stea pe terasă și să privească în jos spre maree, să audă valurile spărgându‑se cu zgomot sub ea.
 
Brandon însă dorise să locuiască pe faleză. Așa că achiziționase pentru ei o vilă din beton și sticlă, săpată în promontoriul Point Dume, cu 15 metri deasupra coastei, un coborâș abrupt printre stânci și cu trepte până unde se spărgeau valurile.
 
Nina asculta cât mai atentă ca să audă sunetul apei și nu deschidea ochii. De ce i‑ar fi deschis? Nu era nimic de văzut. Brandon nu era lângă ea în pat. Brandon nu era acasă. Brandon nu era nici măcar în Malibu. Era la Hotelul Beverly Hills, cel cu stucatura roz și palmierii verzi.
 
Cel mai probabil, la ora asta matinală, o strângea în brațe pe Carrie Soto în somn. Când se trezea, probabil avea să‑i dea părul la o parte cu laba aia mare a lui și să o sărute pe gât. Probabil că după aceea aveau să‑și facă amândoi bagajele pentru U. S. Open.
 
Îh!
 
Nina nu o ura pe Carrie Soto că‑i furase soțul, pentru că soții nu se pot fura. Carrie Soto nu era o hoață; Brandon Randall era un trădător...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0492 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.