Sclipiri, o mie, volumul 1 - Violet - Neoridendo

Sclipiri, o mie, volumul 1 - Violet - Neoridendo
Preț: 28,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 102
Format: 13x20

DESCRIERE

Sclipiri, o mie, volumul 1 - Violet - Neoridendo

 
SCLIPIREA I
Stăteam în casă şi priveam pe geam... un gând cutezător mă purta afară şi mă vedeam de sus, la geam, privind. Spiritul meu executa treceri rapide, care cândva au părut imposibile. Mă identificam cu orice urmă de existenţă, siguranţa de care dispuneam fiind întemeiată (pe) străpungerea pământului de către tulpina plantelor, coroziunea pietrelor sau aburul deasupra apelor, Totul fiind transformare.

Rotiţa cea mică, participantă, era împărţită în mod universal, fără de care Nimic nu există.

Realizând aceste maniere fine de prezenţă, plecăm spre stele cu o viteză neînchipuit de mare, parcurgând spaţii virtuale, unde viteza luminii era o „sticlă spartă-n stradă”.

Aceste sclipiri mă ajută să intru în contact cu tine, încerc să-ţi gândesc tablourile mele înapoiate... E bine totuşi că nu râzi şi poate mă înţelegi; este un sentiment de parcă privesc tot mereu în oglindă.
 
Doresc să îţi aduc omagii de aici, de pe Pământ, dar tu le generezi, de fapt, în mintea mea şi parcă te bucuri de gesturile pe care le faci pentru tine, căci eu mă bucur şi singur eşti, iar nimic nu te poate susţine. Tristeţea este a noastră şi o cunoşti prin noi, la fel şi bucuria. încerc să fiu aidoma ţie, dar tu eşti veşnic.
 
Dacă mă iei să mă înveţi, numeşte-mă însoţitor, nu stabili legi şi reguli, căci sunt cel mai uşor de ignorat, oferă pură libertate, nu liberă alegere, aceasta fiind măsura de neîntrecut, plăcută mie. Sunt nechibzuit de multe ori şi îmi lipseşte acel ceva ce tu îl ai, pretinzând a fi deasupra şi dedesubt.
 
Oferă, fii primul, căci eşti părinte. Dă-mi sfaturi, le primesc, fa-mă să simt puterea ta, ajută-mă să fiu cu apropierea mea, oriunde fiind acasă - asta este ceea ce mă înconjoară în această viaţă, care te întreb încă o dată, de ce o dai? Acesta este începutul? Lasă-mă să te cunosc, o mână prietenească ajunge...

Atunci, din adâncurile mele, s-a făcut simţită o prezenţă continuă. Am privit în primii ochi ieşiţi în cale. Acolo te-am văzut şi, cumva, înţeles.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0511 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.