Scoala secreta a dragonilor, volumul 3. Intoarcerea celui de-al saptelea clan

Scoala secreta a dragonilor, volumul 3. Intoarcerea celui de-al saptelea clan
-10%
Preț: 42,30 RON
47,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Autor:
ISBN: 9786065359307
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 276
Format: 15x22

DESCRIERE

Scoala secreta a dragonilor, volumul 3. Intoarcerea celui de-al saptelea clan - Emily Skye

 
... departe, departe de tot, o descoperi pe Lucy, care se balansa în echilibru pe vârful cozii Dansatoarei Valurilor. Dragonul femelă își întinsese aripile și părea că aproape plutește la punct fix.
 
Lucy își îndoi genunchii și se pregăti de un salt. Coada Dansatoarei Valurilor se arcui și o catapultă în înaltul cerului. Lucy execută un looping dublu pe fundalul lunii pline și țâșni apoi ca o săgeată în jos.
 
După câteva secunde, străpunse supra‑fața ca de cerneală neagră a apei iazului cu nuferi. Picăturile de apă străluceau în lumina lunii ca niște perle argintate. Henry și ceilalți călăreți ai dragonilor o aplaudară. Lucy ieși din apă cu un zâmbet larg pe față și înotă până la mal.
 
— Șase puncte din zece posibile, spuse Henry, în timp ce Lucy se așeză lângă el.
 
— Poftim? strigă ea indignată și‑și scutură pletele ude. Săritura asta a fost de cel puțin nota zece!
 
Henry se feri rânjind de picăturile de apă. Săriturile la miezul nopții reprezentau o tradiție stră‑veche a clanului Duffy. În nopțile de vară, când era senin, călăreții și dragonii clanului lui Lucy se întâlneau la miezul nopții pentru a executa sărituri cât mai îndrăznețe în micuțul, dar, în același timp, adâncul lac vulcanic.
 
Întâlnirile lor erau strict secrete. De fapt, toată lumea știa des‑pre ele. Chiar și profesorii lor, numiți masteri, mai închideau binevoitori ochii, iar câteodată veneau și elevi ai celorlalte clanuri, pentru a‑i admira pe cei din clanul Duffy în timpul săriturilor...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.0631 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.