Secretele intregii vieti, volumul 1

Secretele intregii vieti, volumul 1
Preț: 65,00 RON
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 320
Format: 13x20

DESCRIERE

Secretele intregii vieti, volumul 1 - Invataturile care ti-au fost ascunse si la care, daca ai fi avut acces viata ta ar fi aratat cu totul altfel 

 
Ce înseamnă că eşti Fiu al lui Dumnezeu
 
Inţelegand aceste Legi, tu practic îţi redobândeşti puterea pe care ai pierdut-o, pe care nu ştiai ca o ai, puterea pe care cei care conduc lumea astăzi nu vor să ştii că o ai, nu vor să o foloseşti, pentru că asta ar însemna ieşirea ta de sub sclavie, ieşirea ta de sub control, ieşirea ta din orice suferinţă ai avea, pentru că adevărul este că tu nu eşti separat de Dumnezeu, nimic nu este separat de Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este Viaţa, Dumnezeu este Tot, Dumnezeu este şi în tine şi având puterea lui în tine, poţi ieşi din orice impas şi poţi obţine tot ceea ce Sufletul tău îşi doreşte.
 
Este scris şi în Biblie că omul a fost făcut după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu, sau „Eu am zis: «Dumnezei sunteţi şi toţi fii ai Celui Preaînalt.»” (Psalmi 81: 6) sau „Tatăl este în Mine şi Eu sunt în Tatăl. ” (loan 10: 38). Tot Iisus a spus „Cine crede în Mine va face şi el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele şi mai mari decât acestea, pentru că Eu mă duc la Tatăl” (loan 14: 12).
 
Iar pentru a înţelege ce înseamnă că eşti parte din Dumnezeu, o să facem o scurtă incursiune în fizica cuantică şi o să ne deschidem mintea către adevărul acestui secol, iar pentru asta este nevoie sa repetăm anumite informaţii de la începutul acestui capitol, pentru a ne aminti. In primul rând, trebuie să înţelegi ca absolut tot ceea ce te inconjoara nu este altceva decat Energie, este dovedit ştiinţific şi nu poate fi negat...
 
...
 
... există doar o singură Energie Sursă şi aceasta este Spiritul. Mulţi o numesc Dumnezeu, dar acest cuvânt are o rezonanţă religioasă, care îi îndepărtează pe unii oameni. Istoria religioasă a transformat Spiritul într-un bătrân cu barbă care judecă şi binecuvântează „după toane” - dar nimic nu ar putea fi mai neadevărat.
 
Ar fi foarte important să putem găsi un consens asupra unui cuvânt care înseamnă „Energia oricărui lucru”, o Forţă binevoitoare care nu are conotaţiile unui supraveghetor sau ale unei zeităţi. Dumnezeu este o Energie şi noi toţi suntem alcătuiţi din această Energie, Dumnezeu Creatorul nu este un om.

Intr-un anumit moment, situat între concepţie şi naştere, Spiritul pătrunde în corp ca Suflet. Sufletul este Spirit întrupat. Nu te gândi la tine ca la un trup care are un Suflet, ci mai degrabă ca la Spirit care are un trup...
 
 
CUPRINS:
 
CUVÂNT ÎNAINTE
DESPRE AUTORI
INTRODUCERE       
         
Capitolul 1
DACĂ TOT CEEA CE ŞTIAI DESPRE VIAŢĂ ESTE GREŞIT?              

Cauza tuturor suferinţelor           
Cine sunt eu?                     
Care este diferenţa dintre Religie şi Spiritualitate?    
Este Dumnezeul din Biblie cel adevărat?  
Imperiul roman şi violenţele asupra creştinilor           
Cum a devenit Iisus un Zeu — egalul lui Dumnezeu      
Povestea lui Iisus — moartea şi învierea   
Ce înseamnă Christos?
Atât Iisus, cât şi oamenii care îl înconjurau nu au crezut niciodată că el este Dumnezeu   
Motivul pentru care nu putem înţelege de ce Iisus era diferit de noi                        
Nu există diferenţe între creştinism şi păgânism
Cei ce nu erau de acord cu noile modificări ale religiei erau omorâţi      
Descoperirile arheologice care ne-au adus adevărul   
Ce ne învaţă creştinismul păgân al Bisericii Romane   
Păcatul strămoşesc sau Păcatul originar           
Ce ne învaţă creştinii Gnostici   
Peste jumătate din populaţia globului va arde în focurile Iadului?                
Manipularea oamenilor în numele lui Dumnezeu (ororile Bisericii)      
Calea spre Dumnezeu nu este numai una       
 
...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0466 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.