Secretul orhideei (Lucinda Riley)

Secretul orhideei (Lucinda Riley)
Preț: 39,90 RON
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2018
Pagini: 543
Format: 14x20

DESCRIERE

Secretul orhideei (Lucinda Riley)

 
... in copilarie, Julia Forrester a petrecut multe ore idilice in sera domeniului Wharton Park, unde bunicul ei cultiva flori exotice. Astfel ca, atunci cand in familia ei are loc o tragedie, Julia se intoarce la linistea de la Wharton Park si la sera de aici.
 
Primite recent mostenire de charismaticul Kit Crawford, cladirea, precum si toate dependintele domeniului sunt in curs de renovare. Kit si Julia descopera astfel un jurnal vechi si pleaca in cautarea bunicii Juliei, pentru a afla adevarul despre o iubire care aproape ca a distrus Wharton Park. 
 
Din Carte:
 
...în orice caz - Alicia adoptă un ton mai vesel, încercând să-şi reprime supărarea du-te şi ia-ţi haina! Te scot la o plimbare.
 
-Dar am alte planuri pentru ziua asta, protestă Julia.
 
- Atunci ar fi mai bine să le schimbi. Am nevoie de ajutorul tău.
 
-Adică?
 
- Săptămâna viitoare este ziua de naştere a tatei, asta în caz că ai uitat, şi vreau să-i cumpăr un cadou.
 
- Şi pentru asta ai nevoie de mine?
 
-Este cea de-a şaizeci şi cincea aniversare, ziua când iese la pensie.
 
- Ştiu. Doar e şi tatăl meu.
 
Alicia se străduia din răsputeri să se stăpânească.
 
- Domeniul Wharton Park îşi închide porţile şi totul e scos la vânzare, începând de azi de la prânz. M-am gândit să mergem, să vedem dacă găsim ceva potrivit pentru tati.
 
Zări o umbră de interes în ochii Juliei.
 
- Wharton Park e de vânzare?
 
-Da, n-ai ştiut?
 
Umerii Juliei se lăsară brusc în jos.
 
- Nu, n-am ştiut. De ce?
 
- Presupun că e povestea obişnuită: impozite pe moştenire. Am auzit că proprietarul îl vinde unui tip din City, care are mai mulţi bani decât bun-simţ.
 
Nici o familie modernă nu şi-ar permite să achiziţioneze o astfel de proprietate. Ultimul lord Wharton a lăsat conacul într-o stare groaznică de degradare. Se pare că e nevoie de o avere ca să fie renovat.
 
- Cât de trist! murmură Julia.
 
- Ştiu! o aprobă Alicia, bucuroasă să vadă că Julia era, în sfârşit, interesată de ceva. A jucat un rol important în copilăria noastră, mai ales a ta.
 
De aceea, m-am gândit că ar trebui să ne ducem acolo, să vedem dacă găsim ceva pentru tati, un suvenir, o amintire...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0423 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.