Secretul vanzarilor perene - Ryan Holiday

Secretul vanzarilor perene - Ryan Holiday
-20%
Preț: 31,20 RON
39,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-913-574-7
Anul publicării: 2020
Pagini: 320
Format: 15x22

DESCRIERE

Secretul vanzarilor perene. Arta de a crea produse memorabile - Ryan Holiday

 
Perioada de retragere
Pentru a te lupta cu toate ideile contradictorii si dificile care intră în procesul de creatie, ai nevoie de multe ori de liniste veritabilă. De izolare meditativă, timp în care stai si te chinui să lucrezi la proiect. Gangsterul Frank Lucas numea acest lucru „a face cale-ntoarsă”.
 
Se închidea într-o cameră, trăgea jaluzelele si se izola complet. Privea înainte, înăuntru, în afară si doar se gândea. Acolo a finalizat ceea ce a ajuns să se numească The Cadaver Connection - o ope-ratiune de importare a heroinei direct din Asia de Sud-Est în imitatii de cosciuge aduse prin contrabandă în avioanele Armatei Statelor Unite, lucru care costa de zece ori mai putin decât alte metode.
 
La cealaltă extremă, genialul strateg militar John Boyd pune în aplicare ceea ce numea „perioade de retragere”. După o descoperire colosală făcută la unu noaptea, petrecea săptămâni întregi doar examinând ideea, verificând dacă nu cumva au avut-o si altii, căutând eventuale probleme. Adevărata muncă la proiect începea abia după încheierea acestei perioade.

Asa cum vinul bun trebuie lăsat la învechit sau carnea trebuie lăsată la marinat în mirodenii si sos ore întregi, unei idei trebuie să i se ofere spatiu pentru a se dezvolta. Dacă grăbesti lucrurile, spatiul acesta dispare. Un alt motiv pentru perioada de retragere este că ai ocazia să te pregăteşti pentru sarcina de dimensiuni colosale care te aşteaptă.
 
Scrierea unei cărti durează luni sau ani întregi. Producerea unui film poate să dureze si mai mult. Descoperirile stiintifice ar putea avea nevoie de decenii ca să fie formulate cum trebuie. Acesta nu este un proces în care să te arunci în necunostintă de cauză. Asa cum înainte să sărim în apă luăm o gură mare de aer, tot asa trebuie să ne luăm un moment de respiro înainte să ne cufundăm într-un efort creativ...
 
CUPRINS:
 
Introducere
 
Partea I
PROCESUL DE CREAŢIE

De la mentalitate la realizare si apoi la magie

Partea a II-a
POZIŢIONAREA
De la rafinare, la perfecţionare si ambalare 
 
Partea a III-a
MARKETINGUL
De la curtare la acoperire mediatică si de la susţinere Ia promovare 

Partea a IV-a
PLATFORMA
De la fani la prieteni si la o carieră desăvârşită
Concluzie
Postfaţă
Un dar pentru tine
Mulţumiri si surse
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0570 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.