Seductia spioanelor naziste - Al Cimino

Seductia spioanelor naziste - Al Cimino
Preț: 59,00 RON
Disponibilitate: în stoc
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 342
Format: 13x20
Categoria: Dezvaluiri

DESCRIERE

Seductia spioanelor naziste - Al Cimino

 
Păpuşa de la Pearl Harbor
In cadrul unei petreceri somptuoase din 1935 organizată pentru a celebra triumful nazismului, tânăra plină de viaţă Susie Ruth Kuehn a atras atenţia ministrului propagandei, Joseph Goebbels. Fusese invitată de fratele ei, Leopold, care era secretarul personal al lui Goebbels. în ochii lui, Ruth Kuehn, în vârstă de doar 17 ani, era ca o păpuşă.
 
Goebbels avea o slăbiciune pentru femeile frumoase, în special pentru cele tinere. Ignorând-o pe suferinda lui soţie, Magda, şi-a îndreptat atenţia asupra lui Ruth. A dansat cu ea toată seara şi s-au îmbătat puţin împreună.
 
In Germania nazistă era considerat ca fiind o onoare să te culci cu ministrul propagandei, iar Ruth s-a alăturat colecţiei acestuia de amante. Acest lucru a provocat, fără îndoială, un anumit grad de gelozie în rândul celorlalte femei, dar a afectat-o şi pe Magda, desigur, Ruth devenind astfel un inconvenient.
 
Mutarea în Hawaii
Karl Haushofer a servit ca general pe Frontul de Vest în Primul Război Mondial şi era un prieten apropiat al adjunctului lui Hitler, Rudolf Hess. El şi-a asumat responsabilitatea de a stabili relaţii mai strânse între Germania şi Japonia.
 
La acea vreme, japonezii au spus că aveau nevoie de recruţi din Europa care să spioneze pentru Kempeitai, echivalentul japonez al SS. Dintr-odată, Goebbels a întrevăzut un mod convenabil de a o scoate pe Ruth din ţară.
 
Tatăl ei vitreg, dr. Bernard Julius Otto Kuehn, a servit în marina imperială germană, în timpul Primului Război Mondial, ca aspirant la bordul unui crucişător. Nava lui a fost scufundată de un cuirasat britanic, în 1915. Luat prizonier, acesta a învăţat engleza într-un lagăr pentru prizonierii de război.
 
După scufundarea flotei germane, în 1919, şi semnarea Tratatului de la Versailles, care a restricţionat refacerea acesteia, nu exista în esenţă nicio marină germană la care să se poată întoarce. In loc, Kuehn a studiat medicina.
 
Ca student, s-a alăturat diverselor organizaţii naţionaliste şi a devenit un novice nazist precoce. Heinrich Himmler era un prieten apropiat al acestuia, iar când naziştii au venit la putere, Kuehn s-a alăturat Gestapoului. A susţinut că i s-a promis poziţia de şef al poliţiei într-unul din cele mai mari oraşe din Germania. Goebbels a decis ca Ruth, împreună cu Bernard Kuehn, soţia lui, Friedel, şi fiul lor de şase ani, Hans, să fie trimişi în Hawaii...
 
CUPRINS:
 
Introducere Batalionul blond     

Capitolul 1 Salonul Kitty
Capitolul 2 Prinţesa spion a lui Hitler   
Capitolul 3 Secretele Ceainăriei ruseşti   
Capitolul 4 Un fel de perversiune 
Capitolul 5 O căsătorie de convenienţă    
Capitolul 6 Frumoasa spioană 
Capitolul 7 Dansatoarea la bară        
Capitolul 8 Favorita lui II Duce           
Capitolul 9 Păpuşa de la Pearl Harbor   
Capitolul 10 Fiica ambasadorului      
Capitolul 11 Jurnalista daneză           
Capitolul 12 Mata Hari din Germania    .  
Capitolul 13 Chestiunea spaniolă 
Capitolul 14 Prostituata vieneză  
Capitolul 15 Spioana adolescentină  
Capitolul 16 Scandalul svasticii  
Capitolul 17 Pisicuţa         
Capitolul 18 Blonda otrăvitoare        
Capitolul 19 Nazism cu eleganţă
Capitolul 20 Spioana care ar fi putut fi regină  
Bibliografie     
INDEX

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0522 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.