SekHeM/All-Love - cu Patrick Zeigler în pace şi armonie

SekHeM/All-Love - cu Patrick Zeigler în pace şi armonie
Preț: 26,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-583-752-2
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 200
Format: 13x20

DESCRIERE

SekHeM/All-Love - cu Patrick Zeigler în pace şi armonie - Cornelia Solomon

 

R: De ce este atât de important să ne amintim visele?

 

P: Este important doar dacă îţi doreşti cu adevărat. Dacă îţi doreşti să înţelegi, să conştientizezi adevărata ta natură care se află în interiorul tău; dacă îţi aminteşti că toate acestea fac parte din tine, atunci e simplu.

 

R: Din structura cursului dvs. face parte şi meditaţia din Marea Piramidă. Ce ne puteţi spune despre asta?

 

P: Uneori, îmi spun povestea despre Marea Piramidă în cadrul unei meditaţii. Intrăm cu toţii în interiorul piramidei şi ne aşezăm într-un cerc. Meditaţia constă tocmai în experimentarea a ceea ce am trăit în piramidă.

 

R: Cât de des este indicat să facem meditaţiile de la curs?

 

P (râde): Toată ziua şi toată noaptea. Şi vom atinge iluminarea. Putem medita în linişte în metrou sau autobuz. În loc de a sta fără să facem nimic, în loc de a ne gândi la grijile cotidiene, ne putem concentra pe iubire.

 

R: Ce rol au cele două piramide în meditaţie?

 

P: Le simţim că fiind piramide, ceea ce ne ajută să ne concentrăm asupra cerului şi a pământului pentru a le aduce, apoi, în inima noastră. E o bună metodă de concentrare deoarece muchiile lor se întâlnesc într-un punct, iar când formele lor se îmbină, formează o stea. Creăm, astfel, o frumoasă stea în inima noastră. E bine pentru sufletul nostru să o simţim...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0732 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.