Sezonul secetos - Gabriela Babnik

Sezonul secetos - Gabriela Babnik
-7%
Preț: 29,76 RON
32,00 RON (-7%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-94647-1-7
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 304
Format: 13x20

DESCRIERE

Sezonul secetos - Gabriela Babnik

 
... i-am zâmbit și eu. După ce că era aproape să mor tra‑ versând strada, acum vrei să‑mi duci geanta? Doar atât și nimic mai mult? Nu, nu se pune problema că nu aș ști cum merg lucrurile pe acest continent – fără sărutări în văzul lumii, fără ținut de mână pe stradă, cu atât mai puțin între două persoane de sex opus, și, ca regulă generală, fără niciun gest de intimitate în public –, însă doar să‑mi care geanta, când ceea ce‑mi trecea mie prin minte era un deget în gură sau o mâna pe pântec, era oricum prea de tot. Am dat din cap, ce altceva puteam să fac?
 
Încă de când eram copil, de fiecare dată când îmi doream ceva, dădeam din cap. „Nu e nevoie, mă descurc.“ Dar bineînțeles că, printre rânduri, spuneam exact opusul și cred că el a înțeles perfect asta. Încă de pe cealaltă parte a drumului, scăldată de soare.
 
Mai târziu, când mergeam unul lângă celălalt, atât de încet și de ușor, ca două flori de bumbac purtate de vârtejuri de praf, mi‑a luat oricum geanta. Am mers la un hotel din apropiere, unde altundeva am fi putut să mergem?
 
O femeie ca mine și un bărbat ca el. Stând în picioare, era cu două capete mai înalt decât mine. Dar eram obișnuită de acasă cu bărbați înalți. Pe mine nu mă deranja absolut deloc. Poate pe alții să‑i fi deranjat. Faptul că o femeie de șaizeci și doi de ani și un bărbat de douăzeci și șapte se plimbă unul lângă altul...
 
CUPRINS:
 
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Despre autoare
Despre traducătoare
Fragment din limba slovenă

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0609 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.