Sherlock Holmes. Rubinul albastru - Stephanie Baudet

Sherlock Holmes. Rubinul albastru - Stephanie Baudet
-10%
Preț: 38,70 RON
43,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-44-0630-9
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 256
Format: 13x20

DESCRIERE

Sherlock Holmes. Rubinul albastru - Stephanie Baudet

 
... era a doua zi după Crăciun. Petrecusem câtva timp cu familia, iar acum eram în drum spre locuința de pe strada Baker, pe care o împărțeam cu Sherlock Holmes. Pe când mă apropiam de numărul 221B, începu să ningă foarte tare.
 
Curând, pătura de zăpadă înăbuși tropotul cailor pe stradă, în timp ce trăsurile și birjarii își încetiniră goana ca să nu alunece. Strada era neobișnuit de liniștită fără băieții cu tonete mobile și fără vânzătorii de ziare.
 
Vânzările mergeau de obicei foarte bine înainte de Crăciun, însă părea că acum oamenii se tot opreau să‑și tragă răsuflarea.
 
Deși împărțiserăm aceeași locuință doar câteva luni, Holmes mă invitase să iau parte la câteva dintre investigațiile sale. Mă bucuram să îl asist și, în timp ce mergeam pe străzile înzăpezite, mă întrebam dacă prietenul meu era în toiul investigării vreunor mistere sau dacă petrecuse un Crăciun liniștit.
 
Cu siguranță îl petrecuse de unul singur, dar pentru el asta nu era o problemă...
 
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0497 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.