Si copiii copiilor lor - Nicolas Mathieu

Si copiii copiilor lor - Nicolas Mathieu
-6%
Preț: 41,36 RON
44,00 RON (-6%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786067107814
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 568
Format: 13x20

DESCRIERE

Si copiii copiilor lor - Nicolas Mathieu

 
... in picioare pe mal, Anthony privea drept înainte.
 
Sub soarele încins al amiezii, apele lacului aveau inflexiuni mate de petrol. Din când în când, suprafaţa catifelată se unduia la trecerea vreunui crap sau a vreunei ştiuci. Băiatul a tras adânc aer în piept.
 
Atmosfera era încărcată de acelaşi miros de noroi, de pământ scorojit de căldură. Pe spatele lui deja lat, luna iulie făcuse loc unor pete de roşeaţă. Nu purta nimic în afară de un vechi şort şi o pereche de ochelari Ray-Ban contrafăcuţi. Era o căldură ucigătoare, dar asta nu explica totul.
 
Anthony tocmai împlinise paisprezece ani. Ca gustare putea să înfulece o baghetă întreagă unsă cu Vache qui Rit. Uneori, noaptea, cu căştile pe urechi, îi venea să scrie cântece. Părinţii lui erau nişte nasoi. In toamnă avea să fie în clasa a noua.
 
Vărul lui nu-şi facea nicio grijă. întins pe prosopul său frumos, cumpărat de la piaţa din Calvi în anul când fuseseră plecaţi în tabără, era pe jumătate adormit. Chiar şi întins pe pământ părea mare. Toată lumea îi dădea cu uşurinţă douăzeci si doi sau douăzeci si trei de ani.
 
De altfel, vărul profita de această prejudecată pentru a merge în locuri unde n-ar fi trebuit să fie. Baruri, cluburi, fete. Anthony a scos o ţigară din pachetul ascuns în şort şi si-a întrebat vărul dacă nu cumva si el, uneori, se enerva dincolo de orice măsură.

Vărul nu a făcut nicio mişcare. Sub pielea sa se puteau urmări contururile precise ale muşchilor. Din când în când, în pliul de la subsuoara lui se aşeza câte-o muscă.
 
Atunci pielea îi zvâcnea ca a unui cal deranjat de un tăun. Anthony şi-ar fi dorit mult să fie şi el aşa, suplu, cu bustul compartimentat. In fiecare seară făcea flotări si abdomene în camera lui...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0630 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.