Simfonia lupului - Marius Daniel Popescu

Simfonia lupului - Marius Daniel Popescu
-20%
Preț: 32,00 RON
40,00 RON (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2021
Format: 13X20

DESCRIERE

Simfonia lupului - Marius Daniel Popescu

 
... stă aşezată pe parchetul din salon, îmbrăcată cu un pantalon de catifea neagră şi o vestă de lână fără mâneci, are picioarele goale şi îi vezi unghiile vopsite în roşu, apoi o vezi pe mezină apropiindu-se de ea cu un penel de acuarelă în mână Fetiţa se opreşte în spatele maică-sii, începe să-i atingă pielea umărului drept cu penelul, îi plimbă părul penelului pe braţ, vorbeşte singură privindu-şi gesturile mâinii în timp ce mânuieşte penelul, spune „Mângâie! Mângâie! Mângâie!", apoi trece la picioarele maică-sii şi îi atinge cu penelul degetele de la picioare.
 
Spune „Pictură pentru mama!" şi cere apă, tu te ridici de pe scaun, te duci în bucătărie, cauţi un pahar de plastic într-un sertar, laşi să curgă apă rece în pahar şi revii în salon. Fetiţa ia paharul din mâna ta. II pune pe jos, îşi înmoaie penelul în paharul cu apă, apoi pictează cu apă obrazul stâng al maică-sii.
 
Inmoaie din nou penelul în apa din paharul de plastic, îl vâră de câteva ori în lichid şi se întoarce la maică-sa, vrea să-i picteze bărbia şi buzele, spune „bărbie" de mai multe ori, se uită la capul maică-sii care nu se clinteşte, se uită la tine, se uită la sora ei care spune „Pictează fără culori" şi zâmbeşte mânuind penelul care acum atinge gâtul soţiei tale.
 
Vezi picăturile de apă care alunecă pe gât, soţia ta zâmbeşte, spune „Trebuie pictate pleoapele şi fruntea", mezina spune „Pleoape, da! Trebuie pictate pleoapele mamei!", se întoarce la paharul de plastic, ia câteva picături de apă în părul penelului şi revine la maică-sa, vrea să-i picteze pleoapele. Cea mare se foieşte pe scaunul ei, spune „Mai ia nişte apă!, mezina spune „Apă pentru mama!", vezi picăturile de apă care aluneca pe gâtul soţiei, ajung ia vesta de lână fără mâneci, pătrund în lâna cenuşie, soţia ta îşi ţine mâinile pe genunchi, mezina spune „Uite! Uite!, tu te ridici şi pleci în camera unde lucrezi în timpul zilei, vrei să desfaci pachetele cu afişe.

Ai patru pachete care conţin o mie de afişe publicitare ale unei firme de „ZUGRĂVELI ŞI RENOVĂRI", scoţi afişele din pachet rupând hârtia cafenie în care sunt ambalate, tai cu un cuţit banda de plastic ce strânge afişele în hârtia maronie, scoţi un afiş şi citeşti textul tipărit pe fond galben: „Executăm orice lucrări, de la simplul retuş la complexul imobiliar".
 
Textul e tipărit sub fotografia patronului întreprinderii, bărbatul stă aşezat la birou, are în faţă o foaie albă şi zâmbeşte. Sub fotografie, tipărit cu litere mai mici decât cele folosite pentru numele firmei, se află alt text: „Zugrăveli exterioare - Lipit tapet -Lucrări ipsos — Decoraţiuni — Lucrări exterioare". In partea de jos a afişului, un număr de telefon, tipărit cu cifre albe pe fond albastru, e precedat de îndemnul „Sunaţi-ne"...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

23,45 RON
24,95 RON (-6,01%)
Created in 0.0460 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.