Simularea examenului de bacalaureat. Matematică. Clasa a XI-a. Profil științele naturii. 30 de de teste, după modelul M. E. N.

Simularea examenului de bacalaureat. Matematică. Clasa a XI-a. Profil științele naturii. 30 de de teste, după modelul M. E. N.
-10%
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 96
Format: 17X24
Categoria: Bacalaureat
Preț: 18,00 RON
20,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Simularea examenului de bacalaureat. Matematică. Clasa a XI-a. Profil științele naturii. 30 de de teste, după modelul M. E. N. - Lucian Dragomir

 

Această lucrare este continuarea firească a culegerilor autorilor pentru toate clasele de liceu şi, aşa cum poate se citeşte printre rânduri, a fost scrisă cu suflet şi trudă, din dorinţa de a oferi tuturor elevilor de clasa a XI-a (şi nu numai) o colecţie de probleme şi exerciţii utile, reunite sub forma a 30 de teste, după modelul M. E. N. Acestea au constituit în ultimii 30 de ani subiecte la lucrări scrise, chestiuni mai simple sau un pic mai problematice în încercările la tablă, toate propuse elevilor de către autori. în mare măsură, cartea este de fapt o culegere de autor, asemenea multora pe care le au unii dintre colegi în geantă, prin dosare şi caiete muncite cu atâtea generaţii. Dorim şi sperăm ca, pe această cale, să umplem golul, sau aproape golul, existent pe piaţa cărţii şcolare în ceea ce priveşte acest segment (simularea examenului naţional de bacalaureat pentru elevii claselor a XI-a).

 

CUPRINS:

 

Enunturi 

Solutii

Teste pregatitoare

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Bacalaureat - Cele mai vândute cărți

Created in 0.0557 sec