Slujba de la miezul noptii - Simone Sierra

Slujba de la miezul noptii - Simone Sierra
-15%
Preț: 33,15 RON
39,00 RON (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 160
Format: 13X20

DESCRIERE

Slujba de la miezul noptii - Simone Sierra

 
...într-o zi bună, durează cam 90 de minute să ajungi de la casa noastră la noul Danforth Studio din Manhattan. Iar când vorbim despre traficul din New Jersey, rar se văd zile bune. Aşa că gala începuse deja de trei ore când am reuşit, în sfârşit, să năvălesc în studio, cu pantofii de ocazie alunecând pe parchetul lucios, în timp ce mă îndreptam spre spaţiul de evenimente de la mansarda deschisă de deasupra camerei principale.

Incercasem să o sun pe Poppy în drum spre casă, şi apoi de câteva ori în drum spre studio, şi nu primisem răspuns. Nu îmi răspunsese nici la mesaje, aşa că ştiam.

Era furioasă pe mine.

Dar se născuse un copil! Mintea mea protesta, de parcă s-ar fi certat deja cu mine. Nu poţi fi supărat pe un bebeluş!
Dacă îmi permitea să îi explic, avea să fie bine. Eram convins.

Doar că trebuia mai întâi să o găsesc.

Gala era în plină desfăşurare. Stelele sclipeau dincolo de numeroasele lucarne. Donatori ameţiţi dansau pe muzică de Gershwin. Chelnerii circulau cu rânduri nesfârşite de băutură. Oamenii vorbeau şi râdeau lângă ring.
 
Am căutat-o disperat pe Poppy, trecând cât de amabil puteam pe lângă invitaţi, deşi simţeam că vreau să îmi croiesc drum cu coatele prin mulţime. Trebuia să o găsesc, să îi explic de ce întârziasem, deşi îmi spusese clar şi limpede cât de important era să o susţin în această seară.
 
Rahat.
 
Chiar c-o sfeclisem.
 
Am prins o scânteie de dantelă roşie din colţul ochiului şi am pivotat pe un călcâi, după ea. Şi iat-o, cu părul ridicat la ceafă, cu o cruciuliţă atârnând în adâncitura claviculei.
 
Rochia avea un decolteu generos, dantelat, dezvelind un început de curbură a sânilor ei perfecţi, iar dacă dantela curgea mai departe într-o fustă potrivită pentru cocktail, căptuşeala de culoarea pielii se oprea la jumătatea coapsei.
 
Pantofii cu toc de un auriu metalic şi rujul ei stacojiu, emblematic, îi completau ţinuta. Pentru o clipă, mi s-a scurs tot sângele din cap în instalaţie, iar pantalonii mei eleganţi au devenit mult prea strâmţi.
 
Mi-ar fi plăcut să i-o trag îmbrăcată în dantela aia, să se proptească pe tocurile strălucitoare în timp ce îngenuncheam în faţa ei şi îi ridicam rochia, şi începeam să o ling acolo, pe loc.
 
Mi-am netezit haina şi m-am aranjat subtil, în timp ce avansam, apoi m-am oprit. Poppy îmi captivase gândurile şi nu remarcasem lângă cine stătea.
 
Nu doar că stătea, ci îi înconjura talia cu braţul, iar braţul lui o ţinea nonşalant de după umeri, într-o îmbrăţişare dintr-o parte, în timp ce râdeau cu doi donatori, iar ea gesticula cu paharul de şampanie...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0459 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.