Soarele de la miezul nopții - Amurg #5 - Stephenie Meyer

Soarele de la miezul nopții - Amurg #5 - Stephenie Meyer
Preț: 55,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069000816
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 888
Format: 14x21

DESCRIERE

Soarele de la miezul nopții - Amurg #5 - Stephenie Meyer

 
Fragmente:
 
... dacă ai fi fluturat un obiect strălucitor prin faţa unor ţânci de doi ani. Băieţii erau toţi ca nişte oi: jumătate dintre ei se imaginau deja amorezaţi de ea, doar pentru că era nouă în oraş. M-am străduit mai tare să le ignor vocile interioare.

Doar patru dintre voci le ignoram mai degrabă din politeţe decât din antipatie: ale membrilor familiei mele, cei doi fraţi şi cele două surori, care erau atât de obişnuiţi cu lipsa de intimitate în preajma mea, încât rareori îşi făceau griji în legătură cu ea. Făceam tot ce puteam. încercam să nu ascult, dacă mă puteam abţine.

însă oricâte eforturi făceam, totuşi... ştiam la ce se gândesc.

Rosalie, ca de obicei, se gândea la ea însăşi - mintea îi era ca suprafaţa nemişcată a unei piscine, cu puţine surprize. îşi surprinsese reflexia profilului în ochelarii cuiva şi se scălda în aprecieri cu privire la propria perfecţiune.
 
Nimeni nu mai avea părul la fel de auriu ca al ei, nimeni nu mai avea silueta ei de clepsidră sau chipul la fel de oval, simetric şi fără cusur. Nu se compara cu oamenii de aici. Alăturarea ar fi fost derizorie, absurdă. Se gândea la alţii asemenea nouă, dar nimeni nu o putea egala în frumuseţe.

Pe chipul de obicei senin al lui Emmett se vedea acum o expresie frustrată. Chiar când m-am uitat la el, şi-a trecut mâna masivă prin buclele de abanos, răsucindu-şi părul în pumn. încă spumega din cauza meciului de wrestling pe care îl pierduse în favoarea lui Jasper noaptea trecută.
 
Nu era cunoscut pentru răbdare, dar avea nevoie de ea pentru a rezista până la finalul zilei când avea să propună o revanşă. Nu mă simţeam niciodată indiscret când îi ascultam gândurile, pentru că Emmett niciodată nu gândea ceva ce n-ar fi spus cu voce tare sau n-ar fi pus în practică.
 
Poate că mă simţeam vinovat că le citeam gândurile celorlalţi doar pentru că se gândeau la lucruri pe care n-ar fi vrut ca eu să le ştiu. Dar dacă mintea lui Rosalie era o piscină inertă...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.0520 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.