Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Sociologie

Sociologie
ISBN: 973-571-733-9
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 1040 + planse color
Format: 17x24
119,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Sociologie''


... lucrarea constituie o excelenta introducere intr-un vast domeniu de cercetare. Scris de unul dintre sociologii de frunte, acest manual atotcuprinzator permite un acces clar, logic, comprehensibil, dar nu simplist, intr-o disciplina de mare rezonanta in lumea contemporana.

Acoperind toate temele clasice ale sociologiei, aceasta noua editie cuprinde un mare numar de subiecte noi, care le permit studentilor sa fie la curent cu cele mai recente dezbateri din cadrul disciplinei. Prezentand ultimele teorii si ipoteze, autorul furnizeaza exemple concludente luate din realitatea cotidiana, accesibila tuturor.


Lucrarea cuprinde:

-abordari accesibile ale unor teme noi, precum inegalitatea globala, dizabilitatea, imbatranirea, riscurile, societatea informatica, terorismul, ca si informatiile actualizate despre temele clasice ale sociologiei;

-numeroase exemplificari in fiecare capitol, cuprinzand rezumate, intrebari suplimentare, sugestii de lecturi, menite sa fundamenteze cunostintele studentilor;
ilustratii, diagrame, studii de caz, harti destinate sa stimuleze imaginatia cititorilor;

-trimiteri la websituri specializate, cu rolul de a dezvolta interesul lectorilor pentru subiecte specifice, precizari de detaliu si gandire critica in general.

A V-a editie a acestui text clasic este un instrument ideal pentru studenti, ca si pentru toti cei interesati de studiul sociologiei.

Anthony Giddens este Fellow al King’ College, Cambridge si a fost director al celebrei London School of Economics.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Asistenta sociala, sociologie - Cele mai vândute cărți

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.8755 sec
loader
Caut in catalog...
loader