Sora vitrega - Jennifer Donnelly

Sora vitrega - Jennifer Donnelly
-10%
Preț: 44,10 RON
49,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-006-329-2
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 448
Format: 13x20

DESCRIERE

Sora vitrega - Jennifer Donnelly

 
... inima Isabellei se umplu de recunoştinţă. Pentru o clipă, ramasese fără glas.
 
Recunoştea inelul. I-l dăruise Maman. Inelul era subţire, Piatra - un ametist - era mică. Totuşi, trebuia să valoreze patru livre. Poale şi mai mult
-    Mulţumesc, reuşise să spună în sfârşit
 
Alţi doi şoareci ieşiră dintre ruine târând ceva după ei. Ii arătară obiectul. Era o brăţară din verigi mici de aur; o inimioară de aur cu rubin in mijloc atârna de o verigă. I-l dăruise tatăl ei. Era acoperit de funingine, dar asta se putea şterge.
 
Inelul putea fi plata pentru Nero. Brăţara îi putea cumpăra libertatea. Putea să o vândă şi să folosească banii să închirieze o cameră in sat pentru ea şi familia ei. Puteau să scape de doamnă, de vacile si verzele ei.
 
Copleşită de darurile primite, Isabelle puse mâna jos, cu palma in sus, in faţa şoricicei-mamă. Animalul ezită, apoi se urcă. Isabelle il ridică până in dreptul ochilor.
 
-    Mulţumesc, spuse ea din nou. Din adâncul inimii mele, mulţumesc. Nu ştii ce înseamnă asta pentru mine. Nu o să vă pot rasplati niciodata.
 
Saruta şoarecele in creştetul capului şi îl aşeză jos cu blândeţe. Apoi se ridică, strângând bijuteriile în palmă şi ieşi dintre ruine.
 
Soarele se ivea acum la orizont. Privighetorile întâmpinau zorile. Până sa ajungă la drumul mare, Isabelle alerga...
 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Literatura universala

Created in 0.0450 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.