Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

SOS Ajutor pentru parinti - Ghid practic de rezolvare a problemelor comportamentale ale copiilor

SOS Ajutor pentru parinti - Ghid practic de rezolvare a problemelor comportamentale ale copiilor
Autor:
ISBN: 978-9731816-456
Anul publicării: 2011
Ediția: 2
Pagini: 271
Categoria: Parinti - copii
99,00 RON
Disponibilitate: stoc epuizat
stoc epuizat

DESCRIERE

''SOS Ajutor pentru parinti - Ghid practic de rezolvare a problemelor comportamentale ale copiilor''...

Scopul acestei carti este acela de a ajuta părinţii să devină mai eficienti in gestionarea emotiilor si a comportamentelor problematice ale copiilor şi pe copii să devină mai competenţi şi mai bine adaptaţi la realitatea cotidiană.

'SOS Ajutor pentru părinţi' este un program de educaţie parentală adresat copiilor cu vârste cuprinse între 2 şi 12. Este recomandat şi utilizat la nivel internaţional de către psihologi, pediatri, psihiatri, profesori şi alţi profesionişti, precum şi de către părinţi.

'SOS Ajutor pentru părinţi' vă învaţă peste 20 de metode de management al comportamentului şi oferă cele mai bune sugestii pentru aplicarea acestora.

Metodele validate de ajutorare a copiilor care au ca scop modificarea comportamentelor problematice se bazează pe studii ştiinţifice realizate în întreaga lume.
Metodele descrise în această lucrare sunt multiculturale, putând fi puse în aplicare de părinţi ce provin din diverse medii culturale şi socio-economice.

SOS Ajutor pentru părinţi s-a bucurat de un succes imens şi de un feedback pozitiv din partea miilor de părinţi şi de profesionişti care au utilizat-o din momentul apariţiei primei ediţii în 1985.

In momentul de faţă, un număr impresionant de părinţi din diverse medii culturale din SUA şi din întreaga lume folosesc programul parental SOS.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Parinti - copii - Cele mai vândute cărți

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018
Created in 0.1918 sec
loader
Caut in catalog...
loader