Sotiile - Tarryn Fisher

Sotiile - Tarryn Fisher
-10%
Preț: 40,50 RON
45,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-40-0940-1
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 336
Format: 13x20

DESCRIERE

Sotiile - Tarryn Fisher

 
... Seth se aşază lângă mine, lăsându-şi băutura pe măsuţa de cafea. întinde mâna să mă mângâie pe gât şi râde.

Ii joacă ochii, flirtează. M-am îndrăgostit de ochii ăştia şi de felul în care par mereu că ar râde. Ridic un colţ al gurii într-un zâmbet şi mă las pe spate, cu spatele lipit de el, bucurându-mă din plin de senzaţia de siguranţă pe care mi-o dă trupul lui. îşi trece degetele în sus şi-n jos pe braţul meu.

Ce-ar mai fi de vorbit? Vreau să mă asigur că ştiu ce i se întâmplă în toate aspectele vieţii.

—    Afacerea?

—    Alex...

Se opreşte. Văd cum îşi trece degetul mare peste buza de jos, un obicei pe care-l îndrăgesc.

Ce-a mai făcut de data asta?

—    L-am prins cu încă o minciună, spune el.

Alex este partenerul de afaceri al lui Seth; împreună au pus bazele companiei. De când ştiu eu, Alex a fost prezenţa publică a afacerii: se întâlneşte cu clienţii şi asigură contractele, în timp ce Seth este cel care gestionează în fapt construcţia caselor, se ocupă de constructori şi de inspecţii.
 
Seth mi-a spus că prima dată când au intrat în conflict a fost în privinţa numelui companiei: Alex voia ca numele lui de familie să fie inclus în denumirea firmei, iar Seth dorea ca aceasta să includă cuvintele „Pacific Northwest".
 
S-au certat şi au rămas la Emerald City Development. în ultimii ani, atenţia lor pentru detalii şi frumuseţea extraordinară a caselor pe care le-au construit le-au asigurat destui clienţi foarte bine poziţionaţi. Nu l-am cunoscut pe Alex; el nu ştie de existenţa mea...
 
.........
 
... vineri dimineaţă, Seth pleacă înainte să mă trezesc. M-am foit şi m-am răsucit până pe la 4 dimineaţa, când trebuie să fi căzut într-un somn adânc, fiindcă nu l-am auzit când a plecat. Câteodată mă simt ca o fată care se trezeşte singură în pat după o aventură de o noapte, când el s-a strecurat pe uşă înainte să-l poată întreba cum îl cheamă.
 
In dimineţile de vineri rămân mereu mai mult timp în pat, cu privirea ţintă pe adânciturile din perna lui, până când soarele se strecoară pe fereastră şi mă orbeşte. Dar soarele mai are până să se prindă cu degetele de orizont, aşa că mă uit la adâncitura aia de parcă mi-ar da viaţă.

Dimineţile sunt foarte grele. într-o căsnicie normală, te trezeşti dimineaţa alături de cineva, îţi validezi viaţa cu trupul lui amorţit de somn. Sunt rutine şi orare care ajung să te plictisească, dar care sunt deopotrivă şi reconfortante.
 
Eu nu beneficiez de confortul normalităţii: un soţ sforăitor pe care să-l înghiontesc noaptea sau pasta de dinţi lipită pe chiuvetă, pe care s-o râcâi frustrată. Seth nu se simte în fibra acestei case şi, în cele mai multe zile, asta îmi îngreunează inima...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0507 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.