Coșul dvs este gol.
Ați uitat parola?
Nu aveți cont? Creați-l!

Spatiul variantelor - Transurfingul realitatii - Cum sa ne dezvoltam intuitia si sa ne alegem soarta

Spatiul variantelor - Transurfingul realitatii - Cum sa ne dezvoltam intuitia si sa ne alegem soarta
ISBN: 973-89-75-31-6
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 250
Format: 13x20
22,00 RON
Disponibilitate: in stoc

DESCRIERE

....''Spatiul variantelor - Transurfingul realitatii - Cum sa ne dezvoltam intuitia si sa ne alegem soarta''


... „Transurfingul realităţii” – serie de mare succes (în Rusia s-a vândut în peste un milion de exemplare), a fost tradusă deja în 20 de limbi. În aceste cărţi autorul ne ajută să privim şi să înţelegem lumea, pe noi înşine, gândurile noastre şi toate interconexiunile create, dintr-o nouă perspectivă.

Cum să ne trezim, cum să facem să nu mai fim manipulaţi, cum să ne dezvoltăm intuiţia, cum să ne alegem destinul, iată numai câteva din subiectele prezentate în cărţile acestei serii, cărţi ce au schimbat destine.

În această carte se discută despre lucruri stranii şi neobişnuite. Sunt atât de şocante, încât nu le puteţi crede. Nici nu e nevoie să le credeţi.

Aici sunt prezentate metode cu ajutorul cărora puteţi să verificaţi totul dumneavoastră înşivă şi veţi vedea cum concepţia avută odinioară se năruie.

Transurfingul este o tehnică viguroasă, capabilă să vă dea putere pentru a realiza imposibilul din punctul de vedere al uzanţei existente şi anume, să vă croiţi soarta aşa cum doriţi.

Transurfingul nu este o metoda noua de autoperfectionare, ci este un nou mod de a gandi si a actiona pentru a btine ceea ce dorim. Nu sa obtinem prin stradanii, ci sa primim. Nu sa ne schimbam, ci sa ne intoarcem catre noi insine.

... în viaţă cu totii facem multe greşeli, iar apoi ne gândim ce bine ar fi dacă am putea să întoarcem trecutul şi să corectăm totul.

Eu nu vă promit „un bilet dus-întors în copilărie”, dar greşelile le putem corecta, ceea ce va fi similar cu întoarcerea în trecut.

Altfel spus: „Înainte, în trecut”. Sensul acestor cuvinte vă va li clar spre sfârşitul cărţii. N-aţi auzit niciodată şi n-aţi citit nicăieri ce vreau eu să vă spun. De aceea pregătiţi-vă pentru ceva inedit, pe cât de uimitor, pe atât de plăcut!”


CUPRINS:


Capitolul I

Modelul variantelor
În acest capitol se face o introducere teoretică în Transurfing. Baza conceptuală a Transurfingului este modelul variantelor – o viziune în principiu nouă asupra construcţiei lumii noastre. Omul nu ştie că poate nu doar să obţină prin strădanii, ci chiar să capete lucrul dorit. Cum e posibil aşa ceva?
Murmurul stelelor dimineţii
Ghicitoarea Supraveghetorului
Rezumat

Capitolul II

Pendulii
Grupuri de oameni care au gândurile orientate în aceeaşi direcţie formează o structură energo-informaţională şi îi vom numi penduli. Aceste structuri încep să se dezvolte independent şi să-i subordoneze pe oameni legi-lor lor. Oamenii nu realizează faptul că fără voia lor acţionează în interesul pendulilor. Cum să ne trezim din această halucinaţie tenebroasă?
Pendulii distructivi
Lupta pendulilor
Sforile marionetelor
Primiţi ceea ce nu doriţi
Defectarea pendulului
Stingerea pendulului
Rezolvări simple ale unor probleme complicate
Stare suspendată
Rezumat

Capitolul III

Valul succesului
Metafora „pasărea albastră” şi „roata succesului” au o bază materială. Se ştie că succesul şi insuccesul urmează unul după altul întocmai ca nişte benzi albe şi negre. Cum pot fi excluse benzile negre din propria viaţă?
Antipodul pendulului
Bumerangul
Translaţia
Ritualurile magice
Rezumat

Capitolul IV

Echilibrul
Oamenii îşi creează singuri probleme şi piedici, iar apoi îşi consumă energia pentru a le depăşi. Contrar punctului de vedere unanim acceptat, Transurfingul ne arată că adevăratele cauze ale problemelor să află într-un cu totul alt plan. Cum să excludem problemele din viaţa noastră?
Potenţiale excedentare
Nemulţumirea şi judecarea
Relaţiile de dependenţă
Idealizarea şi supraaprecierea
Dispreţ şi vanitate
Superioritatea şi inferioritatea
Dorinţa de a avea şi a nu avea
Sentimentul de vinovăţie
Banii
Perfecţiunea
Importanţa
De la luptă la echilibru
Rezumat

Capitolul V

Transferul indus
De ce fiecare generaţie matură consideră că înainte viaţa era mai bună? Câte generaţii au trecut deja de la începuturile istoriei omenirii! Şi fiecare generaţie este convinsă că lumea nu este mai bună. Rezultă oare că lu-mea are tendinţa să se degradeze? Dacă ar fi aşa, atunci omenirii i-ar fi fost suficiente câteva zeci de generaţii pentru ca totul să se ducă naibii. Ce se întâmplă totuşi?
Succesiunea generaţiilor
Sorbul pendulului
Catastrofa
Războiul
Şomajul
Epidemia
Panica
Rezumat

Capitolul VI

Cursul variantelor
De unde provin presentimentele, intuiţia, prezicerile, descoperirile şi capodoperele? Raţiunea umană este cea care le creează? Cursul variantelor este un dar fastuos pentru raţiune, dar omul nu bănuieşte acest lucru. Dar ce sunt „semnele” şi de ce apar?
Câmpul informaţional
Cunoaşterea venită de nicăieri
Solicitantul, Năpăstuitul şi Luptătorul
Cum să mergi prin viaţă
Reperele călăuzitoare
A da cale liberă situaţiei

Rezumat


Autor: Vadim Zeland

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Categorii

Edituri

Top

Promoţii

Parteneri

SC REALCONS SRL
www.libraronline.ro

Promo

Dezvaluiri
Agenda Medicala 2018

Comenzi telefonice

Telefonul clientului:
0722.546.544
Program:
L-V:9.00-17.30

Newsletter

Accesul clienţilor

Promo

Yoga - O calatorie in cautarea sinelui
Metoda de nastere prin yoga

Cărţi noi

Asistenţă online

asistenta Suntem deconectați
Created in 1.1602 sec
loader
Caut in catalog...
loader