Speranta in tratarea cancerului - Antonio Jimenez

Speranta in tratarea cancerului - Antonio Jimenez
-7%
Preț: 91,14 RON
98,00 RON (-7%)
Disponibilitate: în stoc
Anul publicării: 2023
Pagini: 464
Format: 15x22

DESCRIERE

Speranta in tratarea cancerului - Antonio Jimenez

 
... când acest sistem este sănătos și în echilibru, digestia și sistemul nostru imunitar funcționează bine și suntem capabili să eliminăm cu ușurință microorganismele patogene, sau cel puțin să-i ținem sub control.
 
Bacteriile benefice din tractul gastro-intestinal sunt, de asemenea, prima linie de apărare a corpului împotriva oricăror microorganisme patogene care pătrund în intestine prin apă sau mâncare și joacă un rol major în înlăturarea posibilității ca microorganismele infecțioase să se stabilească în corp.
 
Cu toate acestea, atunci când microbiomul tău se dezechilibrează din cauza toxinelor și a altor factori de stres, aceste microorganisme patogene încep să depășească numeric microorganismele benefice, făcându-te susceptibil la boli.
 
TERENUL TĂU SĂNĂTOS
 
lmaginează-ți ce s-ar întâmpla dacă ai scăpa resturile de mâncare pe podea în bucătărie, apoi ai ignora mizeria și ai pleca în vacanță pentru o săptămână? Când te întorci, sunt șanse să găsești larve, furnici și alte insecte care se târăsc peste tot! De unde au venit toate acestea? Ei bine, au apărut pentru că terenul din bucătăria ta s-a schimbat și le-a permis să pătrundă și să facă ravagii.
 
în mod similar, am observat că, la pacienții cu cancer, microbii sunt oportuniști și capabili să-și găsească un loc în organism doar pentru că au un mediu ideal în care pot crește și prospera. Dar, atunci când construim sistemul imunitar al pacienților noștri și le curățăm. terenul’, microbii patogeni nu mai sunt capabili să trăiască aici.
 
Prin urmare, susținerea terenului este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru a depăși infecția, desigur alături de tratamentele antimicrobiene adecvate.
 
Microbii patogeni prosperă, de asemenea, ori de câte ori te afli într-o stare emoțională nesănătoasă. Faptul că încerci să vindeci trauma emoțională și înveți să înlocuiești orice convingeri și modele de gândire nesănătoase cu unele sănătoase, este la fel de important ca și tratarea infecțiilor, în capitolele 12 și 13 îți împărtășesc cum îți poți vindeca emoțiile și cum să alegi gânduri dătătoare de viață.

Menținerea unei populații sănătoase de microorganisme benefice este un prim pas esențial către eliminarea infecțiilor și ținerea la distanță a oricăror microbi patogeni. In capitolul 7 am împărtășit sfaturi pentru îmbunătățirea sănătății microbiomului, care includ administrarea de suplimente gastrointestinale de susținere, cum ar fi acidul clorhidric, enzimele digestive și probioticele. Iată primul pas către prevenirea bolilor.
 
In plus, poți ajuta la îndepărtarea microorganismelor patogene îmbunătățindu-ți terenul interior cu planul alimentar Garden Food, terapii de detoxifiere și alte instrumente pe care le-am împărtășit pe parcursul acestei cărți. Microorganismele au multe mecanisme de supraviețuire; și ei chiar vor să trăiască! 

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0505 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.