Spintecatorul sortii. Cartea zeilor - Miruna Draghici

Spintecatorul sortii. Cartea zeilor - Miruna Draghici
-7%
Preț: 41,85 RON
45,00 RON (-7%)
Disponibilitate: în stoc
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 408
Format: 13X20

DESCRIERE

Spintecatorul sortii. Cartea zeilor - Miruna Draghici

 
... cu mişcări lente, Akuma îsi scoase mănuşile. întinse mâna dreaptă, ale cărei oase erau complet lipsite de piele şi carne, către flaconul de pe podea, din faţa sa; timp de câteva clipe, însă, gestul păru a se frânge, şovăielnic.
 
Conţinutul acelui flacon avea să-i readucă puterea şi liniştea mult-dorite, dar avea să îndepărteze, din nou, şansa de-a afla mai multe, de-a scotoci în tainita vremurilor trecute, ce refuzau a se înfăţişa în lumina cugetului.
 
Insă, între îndatoririle de căpitan al gărzii şi propriile-i năzuinţe, alegerea se impunea aproape de la sine; şi asta, cu atât mai mult cu cât, în ceasurile ce urmau, Akuma şi umbrele aveau să pornească în cea mai însemnată misie pe care stăpâna lor, a tuturor, le-o încredinţase vreodată.

Akuma apucă sticluţa şi-i scoase dopul; un miros înţepător, de putreziciune stătută, se răspândi din ea. Lăsând-o deschisă, în faţa sa, îşi scoase pumnalul de la brâu şi, cu mişcări precise, începu să-şi cresteze cicatricile vineţii de pe ţeastă. Nicio grimasă nu schimonosi chipul hidos: gesturile acestea erau la fel de obişnuite pentru Akuma cum era sorbitul apei pentru ceilalţi oameni.
 
In rănile deschise, turnă din flacon un lichid vâscos şi negru care, imediat ce atinse pielea, începu să se răspândească cu repeziciune pe ţeastă, apoi tot mai jos, către ureche şi partea gâtului care mai era întreagă. Părând animată de-o viaţă şi de-o voinţă proprie, vâscozitatea cu miros greoi se infiltra tot mai repede, tot mai adânc, în acele părţi ale trupului unde se mai afla carne şi piele; în câteva clipe, îşi desăvârşi lucrarea.
 
Incă de-atunci, de la templu, când îl primise pentru prima dată, efectul său era acelaşi: trupu-i ciopârţit se umplea de putere, o putere ce părea a musti în muşchii şi fibrele rămase întregi, într-o asemenea măsură...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0573 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.