Starul - Yukio Mishima

Starul - Yukio Mishima
Preț: 27,00 RON
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 978-606-097-174-0
Editura:
Anul publicării: 2023
Pagini: 104
Format: 13X20

DESCRIERE

Starul - Yukio Mishima

 
... intr-un colţ al oglinzii vedeam, strălucind în lumina soarelui de mai, paginile albe ale carneţelelor de autografe.

Oglinjoara s-a întunecat: în porţiunea neocupată de reflecţia mea a apărut chipul întotdeauna uşor trist al asistentei mele, Kayo Futoda. Îmi era alături în fiecare zi, având grijă să-mi fie mereu la îndemână trusa de machiaj şi scaunul pliant.
 
Avea cel mult 30 de ani, însă nimeni nu-i dădea mai puţin de 40. Nu-i păsa deloc cum arăta. Îşi prindea părul într-o coadă simplă. Când zâmbea, lăsa să i se vadă cei doi dinţi de argint din faţă.
 
La suprafaţă părea că e tare toantă şi făcea o mulţime de stângăcii, dar, în realitate, era o fată foarte inteligentă şi totodată complicele meu, partenerul meu de înşelăciune. De fapt, sincer să fiu, cred că ea-şi juca rolul mai bine decât mine.

Dinţii ei de argint erau ca luna de pe cer. Când râdea în întuneric, străluceau. Câteodată întindeam mâna şi i-i atingeam, mulţumit să constat că sunt nişte falsuri ieftine.

Pentru că nu pipăisem niciodată luna cea adevărată, îmi imaginam că trebuia să fi fost...

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0662 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.