Stii mai multe decat crezi (Seka Nikolic)

Stii mai multe decat crezi (Seka Nikolic)
-10%
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 198
Format: 14x20
Preț: 25,20 RON
28,00 RON (-10%)
Disponibilitate: în stoc

DESCRIERE

Stii mai multe decat crezi (Seka Nikolic)

 
... ti s-a întâmplat să suni pe cineva care tocmai avea de gând să te sune?
 
... ai primit un e-mail ori un mesaj de la un prieten pe care l-ai visat cu o seară înainte?
 
Poate că îţi e mai simplu să consideri astfel de situaţii ca fiind simple coincidenţe, însă cartea Știi mai multe decât crezi îţi va demonstra că în spatele acestor forme „magice” de comunicare energetică se află super-subconștientul.
 
Fragmente:
 
Puterile extensiilor energetice

Poate crezi că energia ta este numai în corpul şi în  mintea ta, însă ea se extinde şi la lucrurile pe care le foloseşti în fiecare zi şi pe care le iubeşti. Jurnalul tău, port-moneul, bijuteriile, ochelarii, poşetele, fotografiile şi orice ai scris de mână sunt exemple de lucruri ce reprezintă extensii ale frecvenţei tale energetice.
 
Eu pot să-i vindec pe oamenii din orice parte a lumii dacă am o fotografie a lor, iar acest lucru se datorează faptului că energia lor se extinde în fotografii.
 
Chiar şi maşina ta este o extensie a frecvenţei tale energetice şi a corpului tău; aşa că, atunci când cineva conduce prea aproape de tine, te simţi ameninţat şi ai o senzaţie de disconfort, deoarece acea persoană îţi perturbă energia.
 
Asemănător, dacă cineva pătrunde în casă, îţi pătrunde, efectiv, în energie. Nu e de mirare că te simţi rău sau şocat dacă ţi-a fost spartă casa: este ca şi cum întregul tău sistem ar fi fost violat - şi a fost. îţi afectează întreaga energie.
 
Mulţi oameni observă efectul prelungirii energiei lor atunci când îşi schimbă locuinţa. Când îţi muţi lucrurile din-tr-un loc în care ai trăit ceva timp, începi să te simţi mai puţin conectat, până când eliberezi complet spaţiul, iar apoi te simţi detaşat definitiv de el. Când încetează să mai fie casa ta, încetează să mai fie o prelungire a ta.
 
Apoi, pe măsură ce îţi muţi lucrurile într-o locuinţă nouă, începi să simţi această casă ca şi cum ar fi „parte din tine“. Te simţi mai confortabil acolo şi acea casă devine o prelungire a energiei tale.
 
Familia şi prietenii tăi vor începe şi ei să-ţi simtă energia în acea casă, atunci când vin în vizită. Vei crea aceeaşi energie în fiecare loc în care locuieşti, deoarece, indiferent de localizarea, mărimea şi stilul casei, locuinţa ta este întotdeauna o prelungire a energiei tale.
 
Dar nu numai casa ta, ci şi alte locuri în care stai. De exemplu, clinica mea este o extensie a energiei mele deoarece petrec foarte mult timp aici vindecându-i pe oameni, iar întregul loc devine astfel energizat.
 
Pacienţii îmi spun că se simt mai bine stând pur şi simplu în sala de aşteptare! Insă dacă părăsesc clinica şi îmi iau cu mine lucrurile, energia mea ar părăsi şi ea locul, iar energia încăperilor nu s-ar mai simţi la fel.
 
Caută şi vei găsi
 
Iţi extinzi energia către lucrurile tale fără ca măcar să fii conştient de acest lucru. Un alt aspect de care s-ar putea să nu fii conştient este acela că, atunci când îţi pierzi un lucru, încă eşti conectat la el, aşa că nu ar trebui nicicând să-ţi anulezi conexiunea cu el.
 
Când îţi anulezi conexiunea cu un lucru, acesta încetează să mai fie al tău şi e mai puţin probabil să revină în posesia ta. Aşadar, în loc să intri în panică şi să te superi, soluţia este să te relaxezi, să rămâi calm, ştiind că, orice ar fi, işi vă regăsi drumul înapoi la tine.
 
Când am început lucrul la această carte, am vorbit cu pacienţii despre ceea ce scriam şi am descoperit că mulţi aveau de împărtăşit poveşti despre experienţele lor. Foarte mulţi îşi primeau lucrurile înapoi prin întâmplări care deseori păreau a fi nişte coincidenţe. Iată câteva asemenea exemple.
 
Această femeie a avut două experienţe, în zile consecutive, care i-au arătat că putea să rămână conectată cu lucrurile ei.
 
Eram în drum spre cabinetul lui Seka, când am primit un telefon de la fiica mea, care părea foarte supărată. Maşina îl fusese spartă în timpul nopţii şi i se furase aproape tot ce era în interior, inclusiv o pereche de pantofiori pe care îi cumpărase pentru nepoţica mea - de fapt, era chiar prima ei pereche de pantofiori.
 
Fiicei mele nu-i păsa de celelalte lucruri din maşină, dar era supărată pentru că îl fuseseră furaţi pantofiorii fetiţei. Amândouă eram supărate din această cauză şi ne tot gândeam la acei pantofiori. Erau singurul lucru pe care am fi dorit să-l recuperăm.
 
în ziua următoare, fiica mea m-a sunat din nou, dar de data aceasta era în culmea bucuriei.
 
Cineva a venit la uşa ei, aducându-i multe lucruri pe care le găsise aruncate pe stradă. Cei care îi spărseseră maşina aruncaseră lucrurile pe care nu le voiau, iar printre ele se aflau şi pantofiorii cei noi ai nepoatei! Au fost aproape singurul lucru pe care fiica mea l-a recuperat, nu i-a păsat de restul - pantofii au fost singurul lucru pe care şi l-a dorit...
 
 
CUPRINS:
 
Cuvinte de apreciere 
Prefaţă 
Introducere 
 
PARTEA I. Lumea Energetică
 
Capitolul 1. Energia în acţiune: Povestea vieţii mele 
Capitolul 2. Piramida energetică 
Capitolul 3. Puterea minţii neutre 
Capitolul 4. O energie, o minte
Capitolul 5. Puterile extensiilor energetice
Capitolul 6. Vindecare la distanţă
Capitolul 7. Vrem să credem 
 
PARTEA A DOUA. Energia în practică
 
Capitolul 8. Strălucirea amintirilor fericite 
Capitolul 9. Tu şi relaţiile tale 
Capitolul 10. Sănătate şi vindecare 
Capitolul 11. Cum să-ţi transformi viitorul 
 
Cuvânt de încheiere

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

27,00 RON
30,00 RON (-10%)
Created in 0.0627 sec